Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Τύχη βουνό είχε 24χρονη από τη Λευκάδα κοντά στο Λουτράκι Κατούνας


         Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε προχτές  πρωινές ώρες έξω από την Αμφιλοχία , κοντά στο Λουτράκι Κατούνας (15ο χλμ  Αμφιλοχίας – Λευκάδας) που  ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.
      Νεαρή οδηγός  με κατεύθυνση προς Λευκάδα έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε σε γκρεμό εβδομήντα μέτρων περίπου. Η οδηγός που δεν τραυματίστηκε κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνη της από το αυτοκίνητο και να βγει  στο δρόμο όπου την παρέλαβε διερχόμενο όχημα.  Το σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο και συμβαίνουν συνέχεια  ατυχήματα........



     Όλο το οδικό δίκτυο Αμφιλοχίας Λευκάδας είναι  σε αναμονή για την ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα που εξήγγειλε πρόσφατα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας .




3 σχόλια:

  1. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας, είμαι η κοπέλα που είχε το ατύχημα. Απλά να διορθώσω μερικές λεπτομέρειες. Έγινε την Κυριακή το απόγευμα και όχι προχθές πρωινές ώρες. Ήταν τη μέρα που έιχε βρέξει λάσπη και το οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα ολοσθιρό με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο σε μία στροφή στο 13ο χλμ Αμφιλοχίας – Λευκάδος. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες οι οποίες υποχώρησαν με αποτέλεσμα να πέσω στο κενό. Το αυτοκίνητο έκανε πολλές τούμπες μέχρι τελικά να σταματήσει πάνω από 100 μέτρα μακρυά στον γκρεμό. Ευτυχώς δεν έχασα τις αισθήσεις μου και κατάφερα να απεγκλωβιστώ μόνη μου εφόσον στο σημείο που έπεσα δεν θα μπορούσε να με δει κάποιος από το δρόμο. Σκαρφάλωσα στο δρόμο όπου ζήτησα βοήθεια από ερχόμενο όχημα. Με εξαίρεση τη θέση του οδηγού που έχει τις λιγότερες ζημιές, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς Τέλος, αν και θα μου αρεσε να είμαι 24 ακόμα, είμαι 31. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εγω εχω παθει ατυχημα παιδια αλλα να με συγχωρησετε πολυ , δεν μου εφτεξε ο δρομοσ παρα η μαλακια που εκανα . νασαι καλλα κοπελα μου και να προσεχεισ πολυ στο δρομο ,οι δρομοι που εχου μαι καλωσ η κακωσ ειναι αυτοι.και πρεπει να προσαρμοστουμαι σε αυτουσ.εμαι επαγκελματιασ 26 χρονια εσωτερικο εξωτερικο και κατι ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο