Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Σαρώνει τα μετάλλια, o Α.Σ. Αστακού στο Ταεκβοντό και στην Ευρώπη (Βέλγιο)!

ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!


ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
ΔΥΟ ΑΣΗΜΕΝΙΑ  ΠΕΝΤΕ ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΗΝ 2/3-3-2013.
      Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι Αθλητές δίνοντας βροντερό παρόν  στους αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη Τοgeren του Βελγίου και στους οποίους συμμετείχαν χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο.
Ασημένια μετάλλια: ΜΑΡΙΝΟΣ Μιχάλης, ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Θεοδώρα.
Χάλκινα μετάλλια: ΜΠΕΝΕΚΟΣ Δημήτριος, ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Μάριος, ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος, ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά.
Πέμπτη θέση: ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Ιωάννης..........



    Οι Αστακιώτες Αθλητές αντιμετώπισαν δυνατούς αντιπάλους και κατάφεραν να διακριθούν και μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες να δημιουργήσουν ένα ωραίο κλίμα στο στάδιο πανηγυρίζοντας τις επιτυχίες τους και υψώνοντας της ελληνική σημαία.
     Τόσο οι διακριθέντες αλλά και αυτοί που δεν κατάφεραν κάτι θετικό, όπως ο αθλητής ΤΖΟΒΟΛΑΣ Γεώργιος και ο ΤΣΑΡΚΟΣ Παναγιώτης στάθηκαν επάξια απέναντι στους αντιπάλους τους.
       Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για τον Σύλλογο του Αστακού αυτή η συμμετοχή σε ένα πολύ δυνατό διεθνές πρωτάθλημα. Μεγάλη επιτυχία, μεγάλη εμπειρία, πολλά τα εφόδια για το μέλλον. 
     Δεν περιγράφονται οι στιγμές που πέρασε η αποστολή, η οποία αναχώρησε την Παρασκευή 1-3-2013 αεροπορικώς από Αθήνα για Βρυξέλλες και επέστρεψε την Δευτέρα 5-3-2013. 
      Μόνο υπερήφανος πρέπει να αισθάνεται κανείς όταν στην πόλη του έρχονται μετάλλια από ευρωπαϊκούς αγώνες  σε ένα ολυμπιακό άθλημα
     Ο συγκεκριμένος σύλλογος τα τελευταία χρόνια έχει μία σταθερή πορεία και είναι πάντα μέσα στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις. 
      Αυτό φανερώνει ότι δικαίως θεωρείται αθλητική δύναμη στο χώρο του Ταεκβοντό, προσφέρει έτσι στην αθλητική ανάπτυξη της περιοχής και έχει οδηγήσει τα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα σε πολύ υψηλό επίπεδο. 
      Το ότι τα παιδιά συμμετείχαν σε ευρωπαϊκούς αγώνες αντιμετωπίζοντας αντιπάλους από διάφορες χώρες  και καταφέρνουν μάλιστα να έρχονται στον Αστακό με μετάλλια σημαίνει ότι υπάρχει σε αυτόν τον τόπο αθλητική ανάπτυξη.
    Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτήν την επιτυχία, ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια με καινούριες διακρίσεις. 
ΕΥΓΕ ! Το Αξίζετε!







1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο