Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Μικρή καθίζηση στο κεντρικό δρόμο στη Σκουρτού Ξηρομέρου


       Ένα μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο κεντρικό δρόμο στην είσοδο του χωριού Σκουρτού Ξηρομέρου όπως ερχόμαστε από Μαχαιρά. Στο σημείο αυτό, το οδόστρωμα υπέστη μικρή καθίζηση με αποτέλεσμα, να έχει κοπεί ο δρόμος και η διέλευση των οχημάτων είναι επικίνδυνη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
      Στο σημείο της καθίζησης έχουν τοποθετηθεί πρόχειρα ένας κώνος, πέτρες και προειδοποιητικές κορδέλες, όμως το θέμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα γιατί αν από το σημείο εκείνο διέλθει τώρα μεγάλο φορτηγό αυτοκίνητο, δεν αποκλείεται να έχουμε ολική υποχώρηση του εδάφους.........



      Το όλο ζήτημα, το έχει θέσει υπόψη της Δημοτικής αρχής Ξηρομέρου ο πρόεδρος του Χωριού Στάμος Τζογάνης, ζητώντας την άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς κανένας αρμόδιος φορέας να έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα μέχρι τώρα.
         Οι κάτοικοι της Σκουρτούς ζητάνε άμεση παρέμβαση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς ο δρόμος είναι στην αρμοδιότητά της, να μεριμνήσει σύντομα για το συγκεκριμένο σημείο της καθίζησης για να μη θρηνήσουμε θύματα...


6 σχόλια:

  1. Όλοι οι δρόμοι ανάμεσα στα χωριά μας έχουν πολλές λακούβες. Εκεί πρέπει να φέρει η Περιφέρεια τσουβάλια με ψυχρή άσφαλτο ή χύμα με φορτηγό, για να καλυφθούν με προσωπικό έστω του Δήμου. Αλλά και μέσα στα χωριά πρέπει να γίνει αυτό με μέριμνα Δήμου. Η δαπάνη για την κάλυψη λακούβων με ψυχρή άσφαλτο μέσα στα χωριά, είναι μικρή. Αλλά εγώ θα έλεγα να αναλάβει ο Δήμαρχος να καλύψει και ανάμεσα στα χωριά μας, γιατί οι δημότες δεν γνωρίζουν ότι είναι θέμα περιφέρειας και τα ρίχνουν στον Δήμο.Ας το κάνει και αυτό ο Δήμος, γιατί ούτως η άλλως οι δημότες του ταλαιπωρούνται και όχι οι Αχαιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΣΤΑΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ κ. ΣΤΑΙΚΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΨΥΧΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΧΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  5. ρε ανονυμε5΄25 γιατι ασ το κανει και αυτο ο δημοσ.μηποσ εχει κανει κατι αλλο και δεν το ξερουμε




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ??? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ??? ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΡΧΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ???
    ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙΑ ΨΥΧΡΩΝ ΑΣΦΑΛΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο