Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ευχαριστήριο του Αχιλλέα Παπαδάτου στην Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου Ντίνα Σαμαρά


        Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κ. Κουμανδράκη-Σαμαρά Ντίνα, εξέδωσε σήμερα η Ποδοσφαιρική ομάδα Αχιλλέας Παπαδάτου, με αφορμή την στήριξη που τους παρείχε με μηχανήματα και υλικά προκειμένου να επιδιορθωθούν τα προβλήματα του γηπέδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
       Τo Δ.Σ. του Αθλητικού συλλόγου Αχιλλέας Παπαδάτου ευχαριστεί δημόσια την αντιδήμαρχο κυρία Ντίνα Σαμαρά και μόνον αυτή, για τις ενέργειες τις οποίες έκανε ώστε το γήπεδο του Αχιλλέα Παπαδάτου να πάρει μια πιο όμορφη όψη........



    Ενδεικτικά αναφέρουμε την τοποθέτηση ειδικού πλέγματος γύρω απ το γήπεδο ώστε να μην χάνονται οι μπάλες καθαρισμός και το στρώσιμο του αγωνιστικού χώρου με ειδικό μηχάνημα, η τοποθέτηση τζαμιών στα παράθυρα των αποδυτηρίων.
Για μια ακόμη φορά την ευχαριστούμε δημόσια.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

ΦΩΤΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ 






10 σχόλια:

  1. ΚΑΜΑΡΩΤΗ ΚΑΜΑΡΩΤΗ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ΚΙ ΕΣΤΡΩΣΕ ΧΑΜΩ ΚΑΤΑΓΗΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ Η ΠΤΕΡΝΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΗ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ...

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ. ΜΑΚΡΥΑ Η ΚΟΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΚΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΠΟΤΕ.ΣΗΜΕΙΟΤΕΩΝ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ 2000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΙ ΝΑ ΠΕΞΕΙ .ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνο απολυτωσ με το παραπανω σχολιο.που πηγανε τα λεφτα τησ περσινησ περιοδου?..επρεπε να ερθει αυτη η γυναικα για να κανει εννα υποτυπωδεισ εργο .και ασ ειναι μικρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ, ΣΕ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ. ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ Η Κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΝ ΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΔΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ9 ΕΜΕΙΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ. ΓΙΑ ΠΕΣ. ΕΚΤΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ............. ΑΝΤ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣΜΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λετε ρε παιδια? Μπραβο... θυμηθηκαν οτι εκτος απο τον Αστακο υπαρχουν και αλλα χωρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΕ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω ξερω οτι οι ομαδεσ τησ αλυζιασ δεν πηρανε φραγκο.γιατι λοιπον αυτα τα κονδυλια στον συμπαθη κατα τα αλλα ακαρνανικο.αυτα με ενδιαφερουν εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΕΝΑΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΑΧΙΛΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οντως η κυρια αντιδημαρχος βοηθησε στο γηπεδο να γινουν εστω αυτα τα λιγα
    Αλλο το τι μας ταξανε σε συνελευσεις που κσναμε για την ομαδα με παροντες ολους τους δηματικους τοπικους συμβουλους και αρκετους χωριανους φιλους τηε ομαδας .Αυτη ειναι η αληθεια μπορει οποιος θελει να ρωτησει τον προεδρο η καποιον απο το ΔΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο