Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Λίγοι και καλοί οι Αγρινιώτες στο Συλλαλητήριο της Αθήνας…..


        Σε αντίθεση με Μεσολόγγι και Ναύπακτο, το Αγρίνιο είχε γενικά πενιχρή παρουσία στην προχθεσινή συγκέντρωση για το Σχέδιο "Αθηνά". Λίγοι και καλοί  λοιπόν αυτοί που άφησαν τις δουλειές τους και διαδήλωσαν στο κέντρο της πρωτεύουσας για το αυτόνομο πανεπιστήμιο.
      Και παρά τον μικρό αριθμό τους, έκαναν έντονη την παρουσία τους, στο επικοινωνιακό "παιγνίδι" της κινητοποίησης.......



       Οφείλουμε να κάνουμε λοιπόν ιδιαίτερη αναφορά όχι τόσο στους αντιδημάρχους κλπ αλλά στους απλούς επαγγελματίες, που υπέστησαν και ταλαιπωρία και χασούρα οικονομική για κάτι που υποτίθεται πως παλεύει ολόκληρη η τοπική κοινωνία που έλαμψε δια της απουσίας της στην συγκέντρωση, τουλάχιστον σε ότι αφορά μερικούς από τους κορυφαίους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της.
       Με τόσους Συλλόγους που έχει το Αγρίνιο, μόνο τα μέλη των ΔΣ να έρχονταν θα χρειάζονταν πολλά λεωφορεία, αλλά...

      Έτσι, να αναφέρουμε μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Εστίασης με τον πρόεδρο του και πρόεδρο της ΔΕ Αγρινίου Ηλία Καλλέργη, μέλη του Σωματείου Ράδιο ταξί και του Συλλόγου των Εργατικών κατοικιών Αγίου Δημητρίου, της Πρωτοβουλίας για το αυτόνομο Πανεπιστήμιο και πολύ μικρός αριθμός δημοτικών συμβούλων (2) και ένας (1) τοπικός πρόεδρος! Σε αυτούς να προσθέσουμε και έναν αριθμό Αγρινιωτών της Αθήνας.
      Και για όσους υποστηρίξουν πως δεν ήξεραν δεν έμαθαν κλπ, μάθαμε πως ήταν ενημερωμένοι άπαντες. Όλοι οι αιρετοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και όλοι οι Σύλλογοι που την περασμένη εβδομάδα συνωστίζονταν στην πλατεία για να διαβαστούν τα ψηφίσματα τους υπέρ του Πανεπιστήμιου...
Μήπως τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας;

Π.Η.Τ.
Πηγή: http://www.agriniopress.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο