Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Στο Μεσολόγγι η έδρα του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας


        H έδρα του νέου ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας θα είναι στο Μεσολόγγι, όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο πολιτευτής Νίκος Καραπάνος.

         Ο κ. Καραπάνος μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσολογγίου αποκάλυψε ότι στο Προεδρικό Διάταγμα ορίζεται ρητώς στο Μεσολόγγι η έδρα του νέου ιδρύματος που θα προκύψει μετά το σχέδιο "Αθηνά". 
        Η ΑΙΧΜΗ επικοινώνησε, επίσης, με το δήμαρχο Μεσολογγίου και τον πρόεδρο του ΤΕΙ, οι οποίοι δεν θέλησαν να προβούν σε καμία δήλωση μέχρι να δουν το Προεδρικό Διάταγμα...........



Νεότερη ενημέρωση: Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας. Το οποίο εδώ και δέκα μέρες δεν ανακοινώνει τις αποφάσεις του παρότι είναι γνωστές και δεδομένες στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Το ΠΑΡΟΝ για το ίδιο θέμα γράφει:

Χάρη στο Σαλμά έχασε η Πάτρα για πρώτη φορά... και κέρδισε η Αιτωλοακαρνανία!!! 

Η επιμονή και οι πιέσεις Σαλμά έφεραν ισχυρό το ΤΕΙ στο Μεσολόγγι

          Απέδειξε για ακόμη μια φορά υπευθυνότητα, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος απέναντι στους πολίτες της περιοχής που τον έχουν στηρίξει και αναδείξει πολιτικά σε όλη του την πορεία. Σήμερα ο Αν Υπουργός Υγείας κατέχοντας σημαντική θέση στην κυβέρνηση  και έχοντας προετοιμάσει και οργανώσει μια σειρά ζητημάτων όπου αφορούν το νομό προσπαθεί να συμβάλει στην σταθεροποίηση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας και φαίνεται να τα καταφέρνει! 
         Για το θέμα του ΤΕΙ είχε εργαστεί και προωθήσει όλες τις δυνατότητες και την δυναμική του τεχνολογικού ιδρύματος στην περιοχή και έτσι η Πάτρα για πρώτη φορά βγαίνει χαμένη από μια μάχη!  
      Η είδηση που ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός για την έδρα του ΤΕΙ είναι καθοριστικής σημασίας για την διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη της ακαδημαϊκής κοινότητας στην Αιτωλοακαρνανία. Όλες οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από το Μεσολόγγι, αφού το ακαδημαϊκό μ διοικητικό και ερευνητικό κέντρο θα συγκεντρώνεται στο Μεσολόγγι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο