Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Τα παιδιά των κατηχητικών Κατούνας γιόρτασαν την εθνική Παλιγγενεσία


     

Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Κατούνας  πραγματοποίησαν και εφέτος εκδήλωση αφιερωμένη στη διπλή εορτή τον Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής μας παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. 
       Τα παιδιά, μας παρουσίασαν ποιήματα, σκετς, τραγούδια και ύμνους επίκαιρους. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσής  μας ήταν ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Ιωσήφ Ζωγράφος  καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος......
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.....

        Την εκδήλωσή μας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος του Δήμου μας κ. Στούπας Κωνσταντίνος, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Κατούνας κ. Κόκκιος Δημήτριος, Πρόεδροι τοπικών Συλλόγων και των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων μας, καθώς και πλίθος κόσμου.
       Οι εορτές αυτές αναπτερώνουν το θρησκευτικό αλλά και το εθνικό μας συναίσθημα, αλλά και με τον τρόπο αυτό τιμούμε εκείνους που έδωσαν το αίμα τους για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία.
      Την εκδήλωση έκλεισε ο προϊστάμενος του Ναού μας και Αρχιερατικός επίτροπος Κατούνης Πανοσ. Αρχιμ. π. Νεκτάριος Τριάντης, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη τα παιδιά, καθώς και όλους εκείνους τους συνεργάτες στον τομέα της νεότητος και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

Έτη πολλά και ευλογημένα! 

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο