Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: Ημερίδα για την Γυναικεία επιχειρηματικότητα


Ημερίδα για τη Γυναίκα Επιχειρηματία το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας
        Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και το Παράρτημα του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα «Γυναίκα Επιχειρηματίας από την έμπνευση στην επιτυχία» το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου,  επί της οδού  Παπαστράτου 53 και Σμύρνης 1 στο Αγρίνιο......



    Θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους μέλη του Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο, μέλη του Δικτύου Γυναικών Ελλάδας, συγγραφείς και γυναίκες επιχειρηματίες που έχουν πετύχει στον κλάδο τους.
     Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών είναι η Αστική Εταιρεία των Επιμελητηρίων της Ελλάδος που δημιουργήθηκε για την προώθηση της επιχειρηματικότητας της γυναίκας, σύμφωνα με το πρότυπο του Ευρωεπιμελητηρίου και τις αποφάσεις της Λισσαβόνας.
     Πρωταρχικός στόχος του Δικτύου είναι, η ευαισθητοποίηση των Επιμελητηρίων και των επιχειρηματιών-μελών τους σχετικά με τα οφέλη που θα προκύψουν από την πλήρη ενσωμάτωση των γυναικών στην αγορά εργασίας και την οικονομία.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο