Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Στην αντεπίθεση ο Σολδάτος μετά τις καταγγελίες Αποστολάκη για την αγορά ακινήτου στην Κατούνα


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ  ΕΓΓΡΑΦΑ:

       Προκειμένου υπεύθυνα να ενημερωθούν οι  Δημότες  μας για την αγορά μέσω ΕΣΠΑ του ακινήτου για την εγκατάσταση  της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Κατούνας, σας γνωρίζουμε ότι η  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21-03-2013  αναρτήθηκε στο πρόγραμμα  διαυγεια  καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου aktio-vonitsa.gov.gr.
      Μια απόφαση αποτέλεσμα της διαβούλευσης όλων των παρατάξεων (πλην κ. Νίκου Μωραΐτη που δεν συμμετείχε ) και που υιοθέτησε το Δημοτικό Συμβούλιο.
       Η προσπάθεια καπηλείας του θέματος, επιδίωξης πολιτικού οφέλους, και εντυπώσεων  με την ανακοίνωση της παράταξης  «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»  είναι   τουλάχιστον προκλητική  για να μην πούμε παραπλανητική και ψευδής.......



     Από την απόφαση  αυτή σαφώς προκύπτει όλη η διαδικασία από τις 08-01-2010 (πρώην Δήμος Μεδεώνος) που αναρτήθηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για ακίνητο στην Κατούνα  έως σήμερα. 
Συνοπτικά: Ανακοίνωση Δήμου Μεδεώνος –προσφορά ιδιοκτητών για 80.000 Ευρώ – Αποδοχή από το ΔΣ  Μεδεώνος-ιδιωτικό συμφωνητικό  Δημάρχου και ιδιοκτητών δια του πληρεξουσίου τους  Δικηγόρου-εκτίμηση  του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών για 214.000 Ευρώ –ομόφωνη απόφαση αποδοχής ένταξης του έργου  από το Δ.Σ. τον Μάιο του  2012  κ.λ.π.
        Η εισήγηση και πρόταση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»  κ. Βίτσα, αντί  του επικεφαλής  κ. Αποστολάκη,  δεν έφτασε καν σε ψηφοφορία  αφού αναφερόταν σε διαπραγμάτευση αγοράς με τους ιδιοκτήτες από την αντικειμενική αξία έως τις 80.000 Ευρώ.
      Η πρόταση του κ. Αποστολάκη  βέβαια ήταν διαφορετική και  αφορούσε την εξεύρεση νέου ακινήτου σύμφωνα με τις διαδικασίες του άρθρου 186 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα που θα ισοδυναμούσε με απένταξη του έργου αφού θα απαιτούνταν όλες οι μελέτες από την αρχή.
       Η ψήφος  βέβαια του δημοτικού συμβούλου κ. Προδρομίτη αλλάζει από δημοτικό συμβούλιο σε δημοτικό συμβούλιο. Άλλο ψήφισε στις 16- 04-2010 στην Κατούνα, άλλο στις 28-02-13,και άλλο στις 21-03-13 στη Βόνιτσα!
       Η  πρόταση της παράταξης του κ. Αποστολάκη ποια ήταν τελικά; Γιατί για να φθάσει να ψηφιστεί  πρέπει τουλάχιστον να έχει διαμορφωθεί από διαφορετικές απόψεις σε ολοκληρωμένη πρόταση. Και αυτό είναι προφανές ότι δεν έγινε.
      Η πρόταση της πλειοψηφούσας παράταξης για παραπομπή της 25/2010 απόφασης του Δ.Σ. Μεδεώνος για περαιτέρω διερεύνηση και αναζήτηση ποινικών και διοικητικών ευθυνών τελικά ψηφίστηκε, πλέον είναι ισχυρή  και εκτελεστέα  αφού προσκομιστούν και τα επιπλέον στοιχεία που αναφέρθηκαν  στο δημοτικό συμβούλιο.
        Την δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκαν οι σύμβουλοι  της  μείζονος  αντιπολίτευσης, ώσπου τελικά να  αναθεωρήσουν και να συμφωνήσουν, την  διαπίστωσαν και  όλοι οι παρευρισκόμενοι δημότες. Ένας ακόμα λόγος για την απολογητική ανακοίνωση τους …….. 
Οι Δημότες μας γνωρίζουν  πλέον πρόσωπα και πράγματα.
       Έχουν αντιληφθεί την πίκρα που νιώθει ο κ. Αποστολάκης και η παράταξη του για την εξασφάλιση 10.000.000 Ευρώ για το κύριο έργο και τα υποέργα του από το ΕΣΠΑ. Γιατί και το ακίνητο πληρώνεται κατόπιν της έκθεσης  του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών από το ΥΠΕΚΑ χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε ένα Ευρώ το ταμείο του Δήμου.
      Γνωρίζουν επίσης και ειδικά οι κάτοικοι  της Κατούνας  πόσο σημαντικό  είναι το έργο για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του  περιβάλλοντος.
     Έχουν καταλάβει επίσης οι δημότες μας την ευθύνη που έχει η δημοτική αρχή για ένα τόσο μεγάλο έργο  και γι΄αυτό κινείται όλη η διαδικασία με νομιμότητα και διαφάνεια.
      Μόνο ο κ. Αποστολάκης μας κατηγορεί  και αφήνει στην ανακοίνωση του μομφές  για ύποπτους χειρισμούς. Αναπολεί φαίνεται την εποχή  που ήταν Δήμαρχος  και διαπραγματεύονταν τα δημοτικά θέματα με κριτήριο άσχετο με το όφελος της κοινωνίας  την οποία έπρεπε να υπηρετεί καλώς.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μαθήματα ηθικής, αξιοπιστίας και χρηστής διοίκησης έχουμε υποχρέωση να  δεχόμαστε από όλους τους δημότες μας πλην του κ. Αποστολάκη του οποίου τις ικανότητες στην παραπληροφόρηση, στην παραποίηση της αλήθειας, και στην στοχευόμενη  πλάνη   δεν αμφισβητεί κανείς. 



30 σχόλια:

  1. ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΟ ΣΟΥ Π.Χ. Ο "ΝΑΣΟΣ" ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΑΨΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΤΑ ΠΟΥ 214,000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ 80,000 ΕΥΡΩ... ΕΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.....!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ "ΛΕΥΚΑΔΑ" "ΓΙΑΝΝΕΝΑ" (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ) ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΙΡΕΤΟΙ....!!! ΠΑΡΑΤΑΤΑ ΝΙΚΟ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ... Α ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΤΑΖΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕΣ ΤΑ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΡΙΞΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.. ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ.. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ... ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Δήμαρχε, συνέχισε να ρίχνεις μελάνι σαν τη σουπιά... Το ταμείο του Δήμου μπορεί να μην επιβαρύνεται αλλά επιβαρύνεται το ταμείο του κράτους που και σ'αυτό συνεισφέρουμε όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε θα συμφωνήσω πως όλα είναι όπως τα λες.

    Σε παρακαλώ όμως δώσε μου μια εξήγηση.

    Γιατί συμφωνείς-προτείνεις να φθάσει το κόστος αγοράς του οικοπέδου στις 214.000,00 και όχι στις 80.000,00 η όχι στις 36.000,00 .

    Τα χρήματα του ΥΠΕΚΑ είναι δημόσια χρήματα, με τόσο σεβασμό τα διαχειρίζεστε; είναι και δικά μου χρήματα. (είμαι φορολογούμενος πολίτης.

    Μην μου απαντήσεις ότι δεν προκάνουμε γιατί και γιαυτο υπάρχει υπεύθυνος

    ΥΓ΄ Από τη Κατούνα καμιά παρέμβαση διαφωτιστική , οι συλλογοι και οι παραγοντες δεν ειναι μόνο να διοργανώνουν εκδηλώσεις, δεν λέω καλές και αναγκαίες είναι αλλά…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα τωρα ολοι τρωνε φαε και συ τωρα που προλαβαινης σιγα ο πρωτος θαεισαι η ο τελευταιος τοσος αγωνας να παει χαμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σασ ποναει που δεν τρωη ο δημαρχος γιατι ειχατε μαθη σε μια αλλη κατασταση φενεται!!!!! ποτε δεν ειπαι ο δημαρχοσ και το συμβουλιο του 214 το σωμα ορκοτων εκτιμητων το ειπαι απο οσα διαβαζω μην διαστρεφλονεται την πραγματικοτιτα παιδια το πως δεν σας βολευη το καταλαβενω ειναι αυτονοητο !!!!!!!!!
    δεν αρεση η ναλειαθια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ? ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ? Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 215.000€ Η ΓΙΑ 80.000€? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ? ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ 35.000€ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ 215.000€ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ! ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΛΑΕΙ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ! ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ? ΕΡΓΟ ΩΡΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ. Ε ΝΙΚΟΛΑΚΗ? ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙΣ? ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ. Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΟΣΤΟ. ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΓΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ? ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ρε 10.06 που ζεις . Αν ελεγαν οι εκτιμητές ότι ο Σολδάτος έπρεπε να πάει να πνηγεί . Θα πήγαινε. Ξέρετε ότι την απόφαση αγοράς και ύψους τιμής την έχει το Δημοτικό Συμβούλιο και μόνο αυτό? Αλλά ο Σολδάτος δεν ήξερε ότι υπάρχει επιτροπος όσο ήταν Δήμαρχος Παλαίρου, αφού δεν πήγε ποτέ εκεί εντάλματα για έγκριση. Καταλαβαίνεις τι γινόταν στον Δήμο Παλαίρου.Αυτός και ο Φερεντίνος είναι οι μόνοι υπεύθηνοι για αυτή την καρτάσταση και για το χάλι του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ,ΑΡΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό καταλάβατε ανόητοι από το δημοσίευμα. Ότι τρώει και καλά ο Δήμαρχος και η παρέα του ; Δεν σας βολεύει ότι όλος ο φάκελος θα σταλεί στον εισαγγελέα για διερεύνηση ;
    Τώρα θυμήθηκε ο Λάκιας τις –κουβέντες- που λέγανε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του πρώην Δήμου Μεδεώνος ;
    Και ο Σωτήρης ξέχασε ότι υπέγραφε σαν Αντιδήμαρχος του Σεραφή ;
    Ας ακυρωθεί –νούμερα- το έργο, για να ικανοποιήσετε τα προσωπικά σας εγώ, σε βάρος της Κατούνας, του χωριού μας…που όπως φαίνεται καθόλου δεν σας ενδιαφέρει.
    Στις επόμενες εκλογές Λάκια θα ψάχνεσαι αλλά δεν θα βρίσκεις ούτε τον ίσκιο σου.
    Κ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΣΕ ΝΙΑ ΩΡΑ .ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ. ΞΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. γιατι αραγε? Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΒΛΕΠΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΥΓ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πρεπει να ερθετε στην κατουνα να δειτε για τη χωραφι μιλαμε τοτε θα καταλαΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟς ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΕΝΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΤΑ 10000Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ Ο ΑΣΦΛΙΣΤΗΣ 9 11 (ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΡΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΤΟΝ ΠΩ) ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ...!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...!! ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ... ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΔΟΥΛΕΙΑ...!!! ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΑΦΙ 30,0000 ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ 214,000 ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΡΙΑ...;;;; ΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Ε...;;; ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΟΛΙΑ...!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ...!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΝΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 214 Χ Ι Λ Ι Α Ρ Ι Κ Α ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 80.000€ ΚΑΙ ΕΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ 215.000€ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΑΞΙΑΣ 30.000€,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ.Καποιος τους σιγοντάρει και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δήμαρχο και την παρέα του, αφου κινδυνολογουν ότι θα χαθεί το έργο. Φρόντισαν όμως να καθυστερήσουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά ένα έτος. Επιβάλλεται κάθε Δημοτικός Σύμβουλος της Πλειοψηφίας και ιδιαίτερα οι Αντιδημαρχοι που ασκούν διοίκηση να τοποθετηθούν για το πότε έλαβαν γνώση για το πόρισμα του ΣΟΕ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΑ 215.000€.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. sto agxos sas na grapsete polla sxolia grafete kai xamares. i katoyna apo 5000 plithismo prin 20 xronia exei katantisei mikrotero apo to monastak. 2000 nomateoi min lete saxlamares grapste kati epikodomitiko epitelous pou krataei ton kosmo tis? poy psofate gia agrinio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΗΝ 50/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΕΙΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ? Ο Κ. ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ Κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
    1.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ(ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ)ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ.
    2.ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ Η ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΠΩΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ. ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οσον αφορά το έργο του Βιολογικού εντάξει ο Δήμαρχος τελικά είπε το απόστευτο , καλά σεν γν´ωριζε τον ιδιοκτ´ητη του ακινήτου ?Τι υποκρισία είναι αυτή τι χάλια θέατρο. Από την άλλη ο Φερεντίνος το θεατράκι το παίζει καλά . Είναι δυνατόν να μην ξέρει τι γίνεται? Το μόνο που ονειρεύεται είναι να γίνει Δήμαρχος? Σας καταλάβαμε πλέον στην Κατούνα και πρέπει να γνωρίζεται ότι εμείς δεν είμαστε κορόιδα . Αυτό που έιστε το εκτιμούμε και σας το ανταποδίδουμε στις εκλογές με τον ποιό ξυνό τρόπο. Ρωτήστε και τον σύντροφό σας τον Τσαβαλλλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποσους Αντιδημαρχους εχει ο Δημος ;

    Που ειναι οι υπολοιποι;
    Γιατι δεν περνουν θεση;
    Νομιζουν οτι θα βγουν αφθαρτοι απο την υποθεση;

    Και εν τελει δεν θα υπερασπισθουν δημοσια το Δημαρχο;

    ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημαρχε,10.000e το στρεμμα δεν πωλουνται αγροτεμαχια στον καμπο της Βονιτσας εντος αναδασμου 500-1000μ μακρια απο τη θαλασσα με δρομους ασφαλτο(που εφτιαξαν αλλοι,κ εσυ δεν μπορεις να συντηρησεις),νερο,ρευμα,γεωτρηση.Ποση αξια μπορει να εχει ενα χωραφι με πετρες,ασφακιες κ πουρναρια στη Κατουνα ή οπουδηποτε αλλου.Αν τα λεφτα εβγαιναν απο την τσεπη σας θα τα δινατε? Πως μπορει ανθρωποι που δεν εχουν κανει στη ζωη τους εστω ενα μεροκαματο να ξερουν την αξια του χρηματος,απο οπου κ αν προερχεται αυτο(δημο,δημοσιο ή ΕΣΠΑ).Τα συμπερασματα δικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διαβάζω ολα τα παραπάνω και το μονο που αισθάνομαι είναι οργή.Πως είναι δυνατόν σ'άυτες τις δυσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας κάποιοι να προσπάθούν ακόμη και τώρα να κερδίσουν τόσα χρήματα σε βάρος όλων μας και μάλιστα τα 80000 που είναι υπερβολικά για το συγκεκριμένο οικόπεδο οι ιδιοκτήτες του να τα θεώρουν λίγα;Αν κάποιος κοιτάξει την εκτίμηση του ΣΟΕ για την αγορα του οικοπέδου για την κατασκευή του Λυκείου Κατούνας(που όλως τυχαίαως ανήκε σε συγγενή του ιδιοκτήτη του οικοπέδου για το οποίο μιλάμε και το εκτιμήσανε 300.000 ευρω)ο ένας απο τους 2 εκτιμητές του ΣΟΕ είναι ο ίδιος με αυτόν που εκτίμησε και το οικόπεδο τώρα.Πως είναι δυνατόν κύριε δήμαρχε να μην προσέξατε οτι ο εκτιμητής είναι ο ίδιος μετα απο 10 χρόνια;Πώς είναι δύνατόν κύριε δήμαρχε να μην γνωρίζετε τον ιδιοκτήτη του ακινήτου απο την στιγμή που έχετε υπογραψει ιδιωτικό συμφωνητικο μαζί του στην τιμή των 80.000 ευρώ και μάλιστα τυγχανει να είναι και υπάλληλος του δήμου;Όσο για την γνησιότητα του δημοτικού συμβουλίου που έγινε(αν έγινε)στην Κατούνα σε περίπτωση που είναι πλαστό πως ξέρουμε κύριε δήμαρχε οτι πλαστογραφηθηκε επι δημου Μεδεώνος και όχι επι δημου Ακτίου-Βόνιτσας μιας και η τελευταία επίσημη πραξη του πρώην δήμου Μεδεώνος είναι στις 26-01-2010 και η πρωτη επι θητείας σας ειναι στις 22-03-2011 με την υπογραφή του συμφωνητικου με τον κύριο τον οποίο δεν γνωρίζατε και το περιβόητο συμβούλιο ειναι στις 16-04-2010.Αν είναι οντως πλαστο μπορούσε άνετα κάποιος να σκηνοθετήσει ενα δήθεν ΔΣ με προγενέστερη ημερομηνία.Γιάυτο κύριε δήμαρχε το επόμενο συμβουλιο στην κατούνα για να ακούσουν όλοι οι δημότες του πρώην δήμου Μεδεώνος τις θέσεις όλων σας και να βγάλει τα συμπεράσματά του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ρε αντε μην σας πω τιποτα στους περισσοτερους (2 με 3 ειστε που τα γραφετε αυτα
    ) εδω μεσα τωρα,που δεν εχετε τι αλλο να κανετε και ασχολειστε με ενα χωραφι και ποιος θα παρει τα λεφτα και ποσα θα παρει. βρικατε παλι ευκαιρια να κανετε την πολιτικη σας και λετε οι περισσοτεροι το κοντο σας και το μακρυ σας. προχθες που εγινε το συμβουλιο στην ΚΑΤΟΥΝΑ ο απλος και ταπεινος κοσμακης εξω τονισε στους σημαντικους δημοτικους συμβουλους της επιτροπης να φροντισουν να γινει το εργο και να σταματησουν τα ξεψηρισματα. το μονο που ενδιαφερει τον απλο κοσμακι τησ κατουνας ειναι να γινει το εργο . τωρα αν ειναι δεκα δημοτικοι συμβουλοι που θελουν να το παιξουν σωτηρες τησ,τωρα ξαφνικα το θυμηθηκαν; που ηταν τα προηγουμενα χρονια; αφηστε τις μακακιες ,να γινει το εργο να παει και κανενας ανθρωπος για μεροκαματο ρεεεεε μην ειστε παθητικοι ρεεεεε ..ο φερεντινος σας πειραξε και ο σολδατος και η χρυση αυγη ερχεται ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; να το παιξει η αγια που θα σωσει τον κοσμο . βγαλτε τα ματια σας να σας σιχαθουμε περισσοτερο ολους για ολους παλι κοιτατε να κανετε το πολιτικο σας κομματι . εσεις τρωγοσαστε μεταξυ σας,,,οι ιδιοι και οι ιδιοι, χωρις παιδεια ,μονο με παθητικοτητα και κακια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάποιοι θεωρούν ότι βρισκόμαστε ακόμα στη δεκαετία του ΄80. Βέβαιο είναι ότι θα προσγειωθούν ανωμάλως...

    maheras.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. eise mauhmenos file stis pites fenetai kobotan polles epi allon dhmotikvn arxvn dhmarxos einai o soldatos kai pali ua janabgh an janabalh diafshmhsh toy kanetai e ton kathgoritai me ayton ton tropo gelane kai h petres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εξ ιδίων τα αλλότρια... πάντως είναι σύνηθες όποιος βουτάει ξαδιάντροπα κι απροκάλυπτα να θεωρεί ότι όλοι ειναι λαμόγια ή ηλίθιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑ ΕΣΠΑ: Πρόκειται για τη δεύτερη δέσμη μέτρων με στόχο την επιτάχυνση της απορρόφησης των πόρων.
    Μια από τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στην τροπολογία προβλέπει ότι πριν από την κήρυξη απαλλοτρίωσης θα γίνεται υποχρεωτικά δημόσια πρόσκληση του Δημοσίου προς τον ιδιοκτήτη προκειμένου να συναινέσει στην εξαγορά του ακινήτου του από το Δημόσιο. Πρόκειται για διαδικασία που ακολουθείται ήδη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και εξασφαλίζει τόσο για το Δημόσιο όσο και για τους ιδιοκτήτες, αφενός ταχύτητα στην εκτέλεση της απαλλοτρίωσης και στην καταβολή της αποζημίωσης και αφετέρου αποφυγή της αβεβαιότητας που συνεπάγεται η δικαστική κρίση της αξίας του ακινήτου. Με τη ρύθμιση επιτυγχάνεται επίσης αποσυμφόρηση των δικαστηρίων. Σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσει η εξαγορά, θα εφαρμόζεται η διαδικασία απαλλοτρίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τη να πει ο σολδατοσ ρε παιδια του ριξαν την καυτη πατατα και την επιασε γιατι δεν μπορει να κανει αλιως η αντιπολιτευση γιατι το ψηφισε τον μαιο το ιδιο θεμα δεν ηξερε τη ψιφιζε και κανουν τωρα τουσ ηρωες μας δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 27 μαρτιου 2013
    ΦΕΝΑΙΤΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΠΙΤΩΝ ΜΠΡΑΒΒΑΑΟΟΟΟΟΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τον Μάιο φίλε μου δεν ψήφισαν για την αγορά οικοπέδου αλλα για την πίστωση των χρημάτων σε κωδικούς. Δηλαδή ψήφισαν για να υπάρχουν λεφτά σε κωδικούς που θα χρειαστούν για να πληρωθεί το χωράφι ,οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και για άλλες εργασίες που χρειάζονται. Οι κωδικοί μπορεί να έχουν τα διπλάσια ή τριπλάσια λεφτά ή τετραπλάσιο λεφτά από αυτά που χρειάζονται για τις αγορές και τις εργασίες. Δεν σημαίνει πως πρέπει να τα καταναλώσουν όλα. αλλά ο Σολδάτος και ο Φερεντίνος όταν λένε για την ψήφιση του Μαΐου πρέπει να λένε την πραγματική αλήθεια και να μην παρά πληροφορούν τον κόσμο . Ο ερώτημα το μέγα
    Λαό που δεν μας έχει απαντήσει κανένας είναι το εξής. Ο Σολδάτος , ο Φερεντίνος και η παρέα τους από την στιγμή που είχαν την πληοψηφία γιατί δεν πέρασαν την πρόταση που έφεραν των 214000 ευρω στο πρώτο συμβούλιο τον Φεβρουάριο ? Γιατί ήθελαν και την συνδρομή της αντιπολίτευσης απο την στιγμή που η πρόταση τους είναι ακέραια . Γιατί κινδινολογούσαν λέγοντας ότι θα χαθεί το έργο αν δεν ψηφιστεί και δεν το ψήφιζαν οι ίδιοι.?
    Σολδάτο και Φερεντίνο μετά από αυτό όλοι οι απλοί της Κατούνας θα σα βλέπουμε με καχυποψία και θα αμφιβόλου με το αν θέλεται το καλό του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο