Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ


     Για μια ακόμα φορά ο Σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων χάρισε στα μέλη και τους φίλους μια ευκαιρία να συναντηθούν, να κόψουν την πίτα να κουβεντιάσουν και να γλεντήσουν σε ένα όμορφο περιβάλλον στην Αθήνα στην κοσμική ταβέρνα «Πλακιώτισα» χθες Κυριακή  3 Μαρτίου 2013 το μεσημέρι. 
       Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου από τον πρόεδρο κ. Τσαβαλά και τα μέλη του Δ.Σ. Φώτη Μπρούμο, Χριστίνα Βρακατσέλη και Σπύρο Μπίτση......



      Στην συνέχεια ο πρόεδρος του  Δ.Σ. μίλησε για το μέλλον του Συλλόγου και κάλεσε τους νέους να γραφούν στο Σύλλογο, όρισε Γενική Συνέλευση και εκλογές. Κέφι, χορός και χαρούμενα πρόσωπα κάτι που σπάνια βλέπεις σε τέτοιες εκδηλώσεις.  
       Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Αμφικτιονία Ακαρνάνων Φίλιππος Ντόβας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Κουτιβής Ευάγγελος και η γραμματέας του Συλλόγου απανταχού Παλαιριωτών Ελένη Βρακατσέλη, επίσης ο σκηνοθέτης Γεώργιος Μπελεσιώτης που έχει αναδείξει την Βόνιτσα με τα όμορφα ντοκιμαντέρ του και πολλοί άλλοι.
Πηγή: http://katounanews.blogspot.gr/

Δείτε πολλές φωτο από την εκδήλωση:










































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο