Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ: Συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα για το ΤΕΙ της Πόλης


ΑΠΟΦΑΣΗ
        Με μεγάλη έκπληξη, παρακολουθήσαμε μέσα από τα ΜΜΕ και τα διάφορα «BLOGS» (στο Internet) τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα, μέσα στην Ιερή  Πόλη του Μεσολογγίου, με πρωταγωνιστές τις σταλθείσες Αστυνομικές Δυνάμεις Καταστολής και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας. 
     Οι μεν πρώτες κάνοντας αλόγιστη χρήση χημικών και ο δεύτερος, αρνούμενος να συναντηθεί με την αρμόδια Τοπική Επιτροπή, η οποία ήθελε να του μεταφέρει τα δίκαια αιτήματα που αφορούν το ΤΕΙ της Πόλης μας, που με πρόσφατες αποφάσεις της Πολιτείας υποβαθμίζεται, επιφέροντας έτσι τον μαρασμό και την οικονομική εξαθλίωση, της τοπικής μας κοινωνίας......


   
      Η πρωτοφανής χρησιμοποιηθείσα βία και συμπεριφορά, των κατευθυνόμενων άνωθεν Αστυνομικών Δυνάμεων Καταστολής, εναντίον των με ειρηνικές διαθέσεις διαμαρτυρομένων μελών του Δήμου, των λοιπών αρχών της Πόλης, της Διοίκησης του ΤΕΙ, των σπουδαστών του και των απλών πολιτών κατέδειξε, αφ’ ενός την έλλειψη σεβασμού, στην Ιερότητα της Πόλης των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ»,  της συνεισφοράς της στους αγώνες του Έθνους, της συμβολής της στα γράμματα και τις τέχνες και αφ’ ετέρου, ανέδειξε την χρησιμοποιηθείσα βία, ως δύναμη «μηδενικής ανοχής» , πιθανόν δόγμα του Υπουργείου «Προστασίας του Πολίτη», αποκρύπτοντας έτσι την πολιτική γύμνια και την οικονομική καταστροφή που συντελείται.

        Με ομόφωνη λοιπόν απόφαση του Δ.Σ. σήμερα 13 Μαρτίου 2013, καταδικάζουμε τα παραπάνω γεγονότα και ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής «Ο Άγιος Συμεών», εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του, σε όλες τις Αρχές  και τους Φορείς της Πόλης που διαμαρτύρονται, διεκδικώντας δίκαια αιτήματα που αφορούν το ΤΕΙ της Πόλης μας, μέχρι την τελική δικαίωση.
         Ακομμάτιστα και με πατριωτικούς χαιρετισμούς, εκφράζουμε την συμπαράστασή μας και συμμετέχουμε στη συνέχιση του δίκαιου αγώνα των αρμοδίων Αρχών.
          Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου  (έπονται οι υπογραφές).
  
 Ο Πρόεδρος                             Η Γενική Γραμματέας
        
  ΑΝΤΥΠΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ  ΠΕΠΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο