Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Επεισόδια και διακοπή του αγώνα Κανδήλα-Ακαρνανικός Φυτειών


       Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε το παιχνίδι της Κανδήλας με τον Ακαρνανικό Φυτειών, που έγινε στο γήπεδο της Κανδήλας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας (3ος Όμιλος), με αποτέλεσμα ο διαιτητής της συνάντησης να διακόψει το παιχνίδι στο 87'.
        Μια ματιά στη βαθμολογία αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο κρίσιμη ήταν η αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Οι Φυτείες με 21 βαθμούς βρίσκονταν στην προτελευταία θέση, ενώ ακριβώς από πάνω τους ήταν ο ΑΟ Κανδήλας με 23. Συνεπώς, ήταν σαφές πως και οι δύο μονομάχοι καίγονταν για τη νίκη αν και την Κανδήλα την βόλευε και η Ισοπαλία για να παραμείνει στη κατηγορία.......



      Τα επεισόδια προκάλεσαν σύμφωνα με τον Διαιτητή, οι φίλαθλοι της Κανδήλας, ενώ ο αγώνας ήταν ισοπαλία 2-2. (Προηγήθηκε ο Ακαρνανικός με 0-2 και ισοφάρισε η Κανδήλα σε 2-2).  
      Εξαιτίας των επεισοδίων ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα σε δύο περιπτώσεις, την πρώτη στο 60΄ και μετά από 10΄λεπτά συνέχισε και τη δεύτερη 3΄(λεπτά) πριν από τη λήξη του όταν το διέκοψε οριστικά λόγω εισβολής φιλάθλων στο γήπεδο.
        Σύμφωνα με πληροφορίες δυο παίκτες του Ακαρνανικού φυτειών μετά την επίθεση από τους φιλάθλους μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας. 
      Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η  Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ  σε λίγες μέρες. 

14 σχόλια:

  1. οχι παιδια δεν ειναι ακριβως ετσι!ρωτηστε και μετα δημοσιευστε οτι θελετε!ησασταν εκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι εχει γραφτει στο φυλο αγωνοσ απο τον διαιτητη.αυτο θα ισχυσει.λογικα θα πρεπει να συνεχιστουν τα υπολειπα λεπτα που απομειναν συν τισ καθυστερυσεισ υπαρχει και ιδια περιπτωση απο το προπερσινο ματσ παπαδατοσ παο κατοχησ που εγιναν τα τελευταια 16 λεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΑΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ .ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΑΙΤΙΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα επειδή μπήκαν οι φίλαθλοι να πανηγυρίσουν το 2 γκολ
    της κανδηλας στο 90 αλλά γιατί οι φυτειες δεν έβγαιναν από τα αποδητυρια για να κάνουν σέντρα .διαβαστε και το φύλλο αγώνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ.ΝΑ ΔΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ 816. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΔΝ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΧΘΟΥΝ ΤΑΥΠΟΛΕΙΠΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΝ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΤΙΜΩΡΙΑ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΝ ΦΥΤΕΙΩΝ ΜΕ ΜΕΙΟΝ 3 ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΥΠΗΜΕΝΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΟ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ. ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.
    ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. 50 ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝ ΟΙ ΦΥΤΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 3-0 ΥΠΕΡ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ.Η ΤΥΧΟΝ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΙΝΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΟ ΛΟΓΟ.ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ'' ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗ΄''.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οσο για σενα που λεσ καλλα κρασια αν δεν κινηθεισ στο παρασκινιο και γρηγορα μαλιστα σε βλεπω να κοιμασαι με αυτο το πλευρο..βρε μιλησετε με το χρησταρα το προεδρο του αχιλλεα να εισται σιγουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΚΑΝΔΥΛΑ.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΧΕΣΤΗΣ.ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΥΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-2
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ.
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΣΝΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ
    ΦΥΤΕΙΩΝ ΜΕ 0-3 ΚΑΙΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΥΟ ΒΑΘΜΩΝ
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΚΑΝΔΥΛΑ ΣΥΝ ΤΙΜΩΡΙΑ.Ο ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ
    ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γεια σας από έμενα επειδή γνωρίζω καλά τη έγινε στο Αχιλλεύς παπαδατου παο κατοχής! ένα θα σας πω ότι εκεί εφτεξε ο διαιτητής πού δεν έβγαλε η μάλλον δεν αποτύπωσε σωστά στο φύλλο αγώνα την υπαιτιότητα ως προς μια από της 2 ομάδες!και έτσι δεν βγήκε απόφαση και παίχτηκε το υπόλοιπο 15 λεπτό! εδώ όλα αυτά γράφτηκαν σωστά στο φύλλο αγώνα το λάθος είναι ότι δεν κάλεσε αστυνομία ο διαιτητής τώρα τον λόγο έχει ο αρμοδία αρχή πλέον και μην σας φανη παράξενο να παίχτη και πάλι το υπόλοιπο παιχνίδι!αν και η δικιά μου γνώμη είναι ότι θα τελειώσει στα χαρτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. eseis ekei sthn kandhla epitelous politisteite giati eimaste sto 2013 oxi sthn istorikh epoxh tou"21.ante epitelous...ton agwna 8a ton krinei h epsna oxi eseis.o kalyteros 8a dikaiw8ei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο