Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Υπό κατάληψη η ΔΟΥ Μεσολογγίου, όλοι μαζί ενωμένοι


Ο αγώνας συνεχίζεται… / Τρίτη μέρα απεργίας πείνας

     Σε κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου προχώρησαν σήμερα το πρωί οι φορείς της πόλης ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιχειρούμενη κατάργηση του ΤΕΙ και την υποβάθμιση του νοσοκομείου.
Παρόντες στην κατάληψη εκτός από τους εκατοντάδες πολίτες ήταν η δημοτική αρχή και όλοι οι φορείς καθώς και σπουδαστές και μαθητές προκειμένου να ενώσουν τη φωνή τους ενάντια στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Μεσολογγίου.......


 Τη διαμαρτυρία στήριξαν με την παρουσία τους και μέλη της Χρυσής Αυγής που με επικεφαλής το βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση, ο οποίος συνοδευόταν από το συνάδελφό του Η. Παναγιώταρο, έδωσαν το παρών ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά». Η συγκέντρωση δεν είχε κομματικό χαρακτήρα αφού ήταν εκπρόσωποι και πολίτες από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, που συνυπήρξαν και διαδήλωσαν για τον κοινό αγώνα. Στο μεταξύ ο δήμαρχος  Μεσολογγίου και οι δυο εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΙ συνεχίζουν για 3η ημέρα την απεργία πείνας.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
Πηγή: aixmi-news.gr








1 σχόλιο:

  1. Αιδώς Αργείοι!!!
    Ντροπή Δήμαρχε της Ιεράς Πόλεως!
    Ντροπή σας όσοι δημοτικοί σύμβουλοι ήσασταν και σεις εκεί!
    Ντροπή σας πρόεδρε του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου!
    Ντροπή σας Πρόεδρε του δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου!
    Ντροπή σας εκπρόσωποι φορέων που παραμείνατε εκεί και δεν αποχωρήσατε!
    Ντροπή σας εκπρόσωποι «αριστερών» κομμάτων που συμμετείχατε μέχρι τέλους!
    Ντροπή σας όσοι που γίνατε «συναγωνιστές» με τους μελανοχίτωνες!
    Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Καψάλη, του Μάρκου Μπότσαρη και των ηρωικών Ελεύθερων Πολιορκημένων αγωνιστών που πότισαν με το αίμα τους τα ιερά χώματα που τώρα βεβηλώνει η μπότα των απογόνων των ταγματασφαλιτών που η βλακεία ανεγκέφαλων πολιτών ένδυσε με κοινοβουλευτικό μανδύα.
    Ξηρομερίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο