Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Μεγάλη διάκριση για τον Ξηρομερίτη νεαρό Πυγμάχο Κωνσταντίνο Δρακά


    Ο Κωνσταντίνος Δρακάς, ο οποίος κατάγεται από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία 64 κιλών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων πυγμαχίας.

     Μεγάλη διάκριση για τον Κωνσταντίνο Δρακά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων στην πυγμαχία που διεξήχθη απο 1 έως 4 Μαρτίου στην Αθήνα. Ο νεαρός αθλητής από το Αρχοντοχώρι μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.....


     
      Ο Κώστας είναι αθλητής του Παναθηναϊκού αριστούχος μαθητής στην τρίτη λυκείου, αθλητής με διακρίσεις και στο Τά ε κβο ντο και γυμνάζεται εκτός του προπονητικού τιμ του Παναθηναικού υπό την καθοδήγηση του πατέρα του και προπονητή Γιώργου Δρακά.
   «Δύσκολο πρωτάθλημα, μπορούσα και παραπάνω,τώρα σειρά έχουν τα μαθήματα και οι πανελλήνιες, αφιερώνω την νίκη μου στους προπονητές μου  που με πιστεύουν και στην οικογένεια μου που με στηρίζει» δήλωσε ο αθλητής.
      Ο Γιώργος Δρακάς από την πλευρά του δήλωσε χαρούμενος και περήφανος και με το διπλό ρόλο του  πατέρα προπονητή τόνισε: «Μεγάλη διάκριση λόγο και τις κατηγορίας που είναι από τις δυσκολότερες στο άθλημα αλλά και των υποχρεώσεων του παιδιού με τα μαθήματα που μας δυσκόλευαν στην προετοιμασία. Πάμε παρακάτω...».
Κώστα πάντα νίκες και καλή επιτυχία στις εξετάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο