Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Συγχαρητήρια επιστολή της αντιδημάρχου Ντίνας Σαμαρά για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο δήμο Ξηρομέρου


            Επιβεβαιώθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό που γράψαμε στην πρώτη ανακοίνωση μας “Σε πείσμα των καιρών……Καρναβάλια Ξηρομεριτών”.
        Μύτικας, Κανδήλα, Αστακός. Όλο το Ξηρόμερο ένα άρμα, ένα γκρούπ, μια γιορτή, σε ξέφρενους ρυθμούς με ξεφάντωμα πολύ κέφι και χορό.
      Θέλω να συγχαρώ θερμά τις καρναβαλικές επιτροπές, και τους συλλόγους για τις άψογες, από κάθε πλευρά, διοργανώσεις. Συγκεκριμένα: για το 6ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι  τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα, για το Αλυζιακό Καρναβάλι 2013, τον Προοδευτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κανδήλας, για το Αστακιώτικο Καρναβάλι 2013, τον Σύλλογο Γυναικών Αστακού,  και τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Αστακού. Επίσης τους χορηγούς Αφοι Κατσάνου και Λάζαρο Καλαντζή......



    Να συγχαρώ επίσης τους εθελοντές, δηλαδή όλους  του κάτοικους που ανταποκρίθηκαν  άμεσα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό στο κάλεσμα των συλλόγων και το δικό μας.
      Δούλεψαν ακούραστα με θέληση και μεράκι  για την κατασκευή των αρμάτων, την δημιουργία των γκρουπ αλλά και των σχεδιασμό των  εκδηλώσεων, πολλές φορές κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.  Είναι η ψυχή των καρναβαλιών και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
     Ο Δήμος Ξηρομέρου και το Νομικό Πρόσωπο στέκεται για  μια  ακόμη φορά, όπως και τα δυο προηγούμενα χρόνια, αρωγός  στην διοργάνωση των   εκδηλώσεων.
      Ειδικά φέτος έχοντας πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, και με σεβασμό  στα χρήματα των συνδημοτών μας διαθέσαμε τα απολύτως αναγκαία και απαραίτητα  για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
       Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία με τους συλλόγους και τους φορείς, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, ώστε να παράγουμε υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις

Καλή Σαρακοστή σε όλους!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ-ΣΑΜΑΡΑ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ&ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ν.Π.Δ.Δ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο