Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Το Κατάρ αγόρασε το νησάκι Οξιά!

      Όπως όλα δείχνουν, ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, οριστικοποίησε την απόφασή της να αποκτήσει και να αξιοποιήσει τουριστικά το νησάκι.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έχει κλείσει η συμφωνία και απομένουν μόνο τα τυπικά της υπόθεσης.
Είναι θέμα της επόμενης εβδομάδας να μπουν οι υπογραφές ώστε και επισήμως, το νησάκι που βρίσκεται στο Ιόνιο, ανοιχτά του Αστακού, να αλλάξει χέρια.

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Ιθάκης, στον ΑΝΤ1
Δείτε βίντεο.........





Πηγή:newsit.gr

2 σχόλια:

  1. μα γιατι να το λετε νησακι . ειναι ενα νησι με τα ολα του . δεν θα πουμε και ξερα στο τελος . το θεμα ειναι οτι υπαρχει παρθενα ομορφια , στις εκβολες . πιστευω να το σεβαστουν αναλογα . και κατι τελευταιο για να κλεισω . μπορει καποιος να μου πει με τις ιχθυοκαλλιέργειες εκει τι θα γινει ? αν πραγματικα το νησι παει για τουριστικη αξιοποιηση , ποιος θα εριχνε τοσα χρηματα για μια επένδυση , που η θαλασσα μυριζει υχθιτροφες , που στους καλυτερους κολπους του νησιου βρισκονται μοναδες , οπως επίσης και καποια προχειρα κτηρια στις παραλιες του νησου ? δεν μιλαμε και για τα κατσικακια που βρισκωνται και αυτα επανω στο νησι ... παλι βλαιπω να μπλέκει ο εμίρης σε διαδικασιες αλλες αυτη την φορα . το σκεφτηκε καποιος αυτο , η θρεφουμε ενθουσιασμο και μονο για τις ξενες επενδησεις , πουλωντας στην ουσια ελληνικη γη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η λογοκρισια Πρώτη ούτε στη ΧΟΥΝΤΑ να είμαστε, ποιος εισε εσυ που θα κάνεις περικοπει απόψεων.
    - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΙΔΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ. Ο ΑΡΑΒΑΣΕΧΕΙ ΜΥΡΙΣΘΕΙ ΚΟΛΟΝΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο