Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πάλεψε αλλά έχασε (3-0) στα Καλύβια, ο Αχιλλέας Παπαδάτου στον πρώτο αγώνα μπαράζ


           Άτυχος αλλά και σε όχι καλή μέρα ήταν ο Αχιλλέας Παπαδάτου στον πρώτο αγώνα μπαράζ που έδωσε για την άνοδο στη B΄ Κατηγορία χθες το απόγευμα Σάββατο 9/3/2013 στο γήπεδο των Καλυβίων. 
      Σε ένα πολύ δύσκολη έδρα ο Αχιλλέας είχε μέτρια απόδοση και δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, αφού ηττήθηκε με 3-0 από τον ιστορικό ΠΑΟΚ Καλυβίων.
     Οι αγώνες μπαράζ συνεχίζονται το επόμενο Σαββατοκύριακο και ο Αχιλλέας αγωνίζεται στο γήπεδο του με αντίπαλο τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά......



        Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό για τη συνέχεια αγώνα, με δεδομένο ότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τους αγώνες στην έδρα του για να πετύχει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. 
       Επόμενα παιχνίδια είναι με τους: Μ. Μαλακάσης Γαλατά και ΑΟ Πενταλόφου και ακολουθεί ο δεύτερος γύρος.





5 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΠΑΛΕΨΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ.Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΩΜΑΔΕΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΙΟΥ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ,ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ 2ΓΚΟΛ ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.ΠΑΙΔΙΑ 20 -25ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ 5 ΜΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρε πρωτοβουλια προεδρε .αυτοι μασ κοροιδεουν.παρε αλλουσ ,που πασ να ανεβεισ κατηγορια μαυτουσ δεν υπαρχει περιπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μπορουν τα παλικαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ομαδα ειναι μονο για την Γ κατηγορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο