Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013


       Θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας, αύριο Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013, και ώρα 18:00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Βόνιτσας. 
     Στην ημερήσια διάταξη συμπεριλαμβάνονται (17) δεκαεπτά  θέματα, εκ των οποίων αρκετά είναι πολύ σημαντικά όπως η αγορά ακινήτου για τον Βιολογικό της Κατούνας, η αποκατάσταση ΧΑΔΑ, προγραμματισμός πρόσληψης έκτακτου προσωπικού κ.α. οπότε αναμένεται να έχουμε μια συνεδρίαση με πολύ ενδιαφέρον.
Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής...



Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 

       Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 21 Μαρτίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

1.-Περί εξουσιοδότησης υπογραφής συμβολαίου αγοράς ακινήτου για την Ε.Ε.Α. Λυμάτων Κατούνας και επικαιροποίση σχετικών αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
2.-Περί εγκρίσεως 1ου ΑΠΕ του έργου «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Βόνιτσας Δήμου Ανακτορίου». (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)
3.-Παράταση προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)
4.- Παράταση προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Κατασκευή τοιχείου- διαμόρφωση αύλειου χώρου Δημοτικού Σχολείου Αετού». (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)
5.- Ψήφιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2013 Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
6.- Περί χορήγηση άδειας εγκατάστασης αλιευτικού εργαλείου «Νταλιάνη» στη θέση ΠΟΥΝΤΑ Ακτίου. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
7.- Περί έκδοσης αδειών λειτουργίας καντίνας. (Εισηγητής κ. Στούπας)
8.- Περί έγκρισης ανανέωσης παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών. (Εισηγητής κ. Στούπας)
9.- Έγκριση ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων έτους 2012 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)
10.- Περί επιχορήγησης Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης». (Εισηγήτρια κα Βασιλάκου)
11.- Αίτηση για μείωση ποσού από χρηματικούς καταλόγους χρήσης κοινόχρηστου χώρου έτους 2012.
12.- Περί προγραμματισμού πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σύμβασης εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. διάρκειας οκτώ μηνών για το έτος 2013. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
13.- Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για κάλυψη εποχιακών-πρόσκαιρων αναγκών. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
14.- Περί έκτακτης επιχορήγησης Σχολικών Επιτροπών Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
15.- Περί ψήφισης πιστώσεων για Πολιτιστικές εκδηλώσεις έτους 2013 (Αποκριάς – Καθαράς Δευτέρας 2013). (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)
16.- Ψήφιση πίστωσης στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης ημερίδας με τους εν Αθήναις Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου στην Κατούνα. (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
17.- Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου για υπηρεσιακούς λόγους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΤΑΓΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

5 σχόλια:

  1. Επιμονή που έχουν για να αγοράσουν το 'χρυσό' οικόπεδο του υπαλλήλου για το βιολογικό της Κατούνας... είναι πολλά τα λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ? ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ 60.000€ ΕΓΙΝΑΝ 220.000,00€? ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΩΝ-ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ? ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ο δήμαρχος παρά τον όγκο του ξεγλίστρησε σαν χέλι, αφού τα βέλη στράφηκαν αλλού αντί σ'αυτόν που μεθόδευσε αυτή την αγορά σε αυτή την παραφουσκωμένη τιμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο παραλογισμός να εισηγείσαι την αγορά χωραφιού σε τιμή οικοπέδου Κολωνακίου με 220 χιλ , όταν έχεις ήδη υπογράψει συμβόλαιο αγοράς με 60 χιλιάρικά, αν και γνωρίζουν τουλάχιστον οι εφοριακοί σύμβουλοι ότι η αντικειμενική αξία είναι 36 χιλ και η τοπική αξία 20 χιλ. Τελικά , η τελική τιμή των 220 χιλ. αποτελεί το άθροισμα όλων των υπολοιπων * 2 + ΦΠΑ + το κάτι τις για απρόβλεπτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο