Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: Προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει του Συνεδρίου


      Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 μμ, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30μμ, σε ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του ξενοδοχείου IMPERIAL, θα παραβρεθεί, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. 

       Συνεδρίασε, την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, η γραμματεία της Ν.Ο.Ε.Σ Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί, από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου , μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου.
    Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκε το πολιτικό πλαίσιο, αλλά και οι οργανωτικές διαδικασίες, που θα ακολουθήσουν, μέχρι την διεξαγωγή του συνεδρίου......

 
       Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εκδόθηκε, οι εκλογές για συνέδρους, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.
     Το Μητρώο μελών κάθε οργάνωσης, αποτελείται από τα μέλη και τους φίλους, που ψήφισαν για την Εκλογή Προέδρου του Κόμματος, στις 18 Μαρτίου 2012, ενώ θα παραμείνει ανοικτό και θα συμπληρώνεται, μέχρι και την  ημέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη αντιπροσώπων.
      Μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθούν σε όλο το νομό, ανοιχτές συνελεύσεις για συζήτηση επί των κειμένων: α. Καταστατικό-Διακήρυξη, β. Πολιτικές Θέσεις - Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.
      Στα πλαίσια λοιπόν του προσυνεδριακού διαλόγου, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 μμ ,στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30μμ, σε ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του ξενοδοχείου IMPERIAL, θα παραβρεθεί, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο