Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών στην Αθήνα


      Σε ένα όμορφο περιβάλλον έγινε με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης», στις 10/02/2013 το μεσημέρι στο κέντρο «Βalsamico» στο Μπουρνάζι. Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους γέμισαν ασφυκτικά το κέντρο και γλέντησαν ως αργά. 
      Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο πάτερ Βασίλειος Πόπης, πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά......
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....

    Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Μασαλής ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος.
     Ο Σύλλογος δρομολόγησε και λεωφορείο από το χωριό όπου πολλοί συγχωριανοί ήρθαν στην εκδήλωση. 
     Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο βουλευτής Κων/νος Μπαρμπαρούσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτριος Στεργίου, από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και τέχνης τα μέλη του Δ.Σ.: Γεώργιος Μπαρμπαρούσης και Μαρία Πίττα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Βαγγέλης Κουτιβής, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκης Ζορμπάς, από τον Σύλλογο Θυρειωτών η Σώζου Ελευθερία, από το Σύλλογο Γουριάς η Άννα Σταμουλακάτου
     Το γλέντι άναψε για τα καλά όταν ανέβηκε στην πίστα ο Βελισσάρης και ο Πάνος Πλαστήρας με το κλαρίνο του και τους ξεσήκωσαν όλους. 
     Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους περευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: http://katounanews.blogspot.gr/























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο