Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Έλαμψε το χορευτικό των Φυτειωτών στην Πίτα των Ξηρομεριτών


     Κολακευτικά σχόλια απέσπασε η εμφάνιση του χορευτικού του Συλλόγου Φυτειωτών «το Λιγοβίτσι», που έλαβε μέρος στην μεγάλη εκδήλωση κοπή πίτας  της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) η οποία πραγματοποιήθηκε χθες απόγευμα Σάββατο  στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε στην Πλατεία Βικτωρίας. Το παρών έδωσαν μαζί με το χορευτικό κι ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Χοροδιδάσκαλος  Αντώνης Μπενέκος, ο Αντιπρόεδρος Δημοσθένης Κουτσομπίνας και τα μέλη Εύη Ζανιά, Βιβή Πατσιά, Μαρκέλλα Δημητριάδη.
       Σε ένα κατάμεστο χώρο, οι Ξηρομερίτες και φίλοι καμάρωσαν τα παιδιά, που με απόλυτη αρμονία, αυθορμητισμό και πάθος έδειξαν τις χορευτικές τους δυνατότητες, παρουσιάζοντας ντυμένα με παραδοσιακές στολές με καμάρι και λεβεντιά, ελληνικούς χορούς  και χειροκροτήθηκαν θερμά από το ακροατήριο, που είχε κατακλύσει την αίθουσα.......
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS....



      Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του χορευτικού του Συλλόγου Φυτειωτών που στηρίζει την παράδοση και φέρνει τους νέους σε επαφή με τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις του τόπου μας και γενικότερα με την πολιτιστική και πολιτισμική μας κληρονομιά.
     Καλούμε  τους Ξηρομερίτες και φίλους μας να ενταχθούν στο χορευτικό του Συλλόγου Φυτειωτών. Είναι μια θαυμάσια ομάδα με έναν υπέροχο χοροδιδάσκαλο τον Αντώνη Μπενέκο.
       Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο:  Αντώνης Μπενέκος: 6936-184663.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο