Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΟΑΣ: ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ 12:00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ καταγγέλλει την αναίτια και ωμή επίθεση της αστυνομίας με χημικά, δακρυγόνα και γκλομπ στο μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια. Καταδικάζει κατηγορηματικά την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει τους απεργούς ναυτεργάτες.
            Η κυβέρνηση αυταπατάται αν νομίζει ότι με τη βία θα φοβίσει όποιον αγωνίζεται για το δικαίωμά του να ζήσει ανθρώπινη ζωή. Αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσει πιο δυναμικούς και μαζικούς αγώνες, πιο καλά οργανωμένους που θα ανατρέψουν συνολικά αυτή την πολιτική......


   
         Ξέρουμε ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να χτυπήσει με τον αυταρχισμό όποιον αγωνίζεται. Να περάσει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της που οδηγεί τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση "διά πυρός και σιδήρου".  Δεν μπορεί να κάνει επιστράτευση στους αγρότες, αλλά ετοιμάζει άλλα σχέδια για αποδυνάμωση και διάλυση  των μπλόκων που πληθαίνουν και μαζικοποιούνται σε όλη τη χώρα.
            Ταυτόχρονα, προσπαθεί με τα ψευτοεπιχειρήματα περί ανάγκης διακίνησης των αγροτικών προϊόντων, να φέρει αντιμέτωπους τους αγρότες με τους ναυτεργάτες, καλλιεργώντας τον κοινωνικό αυτοματισμό και επιδιώκοντας να αποπροσανατολίσει απ’ την ουσία της αντιλαϊκής της πολιτικής. Μιας πολιτικής που ενισχύει τους εφοπλιστές και τους μεγαλέμπορους αγροτικών προϊόντων και ρίχνει στον Καιάδα τους ναυτεργάτες, τους φτωχούς αγρότες και τους κατοίκους των νησιών.
            Τους απαντάμε ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι. Τα σχέδιά της δεν θα περάσουν! 
Όλοι για έναν και ένας για όλους!


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ 12:00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο