Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Απορρίφθηκε η ένσταση του Ιδομενέα Εμπεσσού για το ματς με τον Μύτικα


          Απορρίφθηκε όπως ήταν αναμενόμενο η ένσταση που κατέθεσε ο Ιδομενέας Εμπεσσού κατά του Αλυζιακού Μύτικα για το μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε 5-1 (δείτε εδώ αναφορά στο παιχνίδι). 
    Στα γραφεία της ΕΠΣΝΑ βρέθηκε το μεσημέρι αντιπροσωπεία της διοίκησης του Αλυζιακού, με επικεφαλής το Πρόεδρο του Θόδωρο Λιβιτσάνη, το μέλος Ελευθέριο Κατσαούνη καθώς και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κατσαούνης και Βασίλης Παλμπάς, για να αντικρούσουν την ένσταση. Από την διοίκηση του Ιδομενέα δεν παρουσιάστηκε κανένας για να υποστηρίξει την ένσταση......



      Η ένσταση ουσιαστικά κατηγορούσε τον Αλυζιακό ότι παραβίασε κανονισμό που αναφέρει ότι ''κάθε ομάδα πρέπει να έχει υποχρεωτικά στο τερέν τρεις παίκτες γεννημένους μετά το 1992''.(δείτε εδώ αναλυτικά για την «παράβαση που έγινε»).
     Η μαρτυρία των διαιτητών και των βοηθών ήταν καταλυτική. Έγινε μία λάθος αναγραφή φανέλας στο φύλλο αγώνα, στην αλλαγή παίκτη του Αλυζιακού.
     Επίσης προς τιμή της ομάδας του Ιδομενέα Εμπεσσού, έστω και την τελευταία στιγμή, ουσιαστικά απέσυραν την ένσταση τους με FAX που έστειλαν στα γραφεία της ΕΠΣΝΑ που συζητιόταν η υπόθεση. 
     Η επιτροπή χωρίς περιστροφές αποφάσισε ότι κανένας κανονισμός δεν παραβιάστηκε και ότι ο αγώνας παίχτηκε επί ίσοις όροις στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και απέρριψε την ένσταση.

Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο