Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Το γλέντησαν οι Βασιλοπουλιώτες με ποιοτική μουσική και με έντεχνο, λαϊκό πρόγραμμα


      Προχθές το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η Βελά», στη μουσική σκηνή TASS STAGE  στο Γκάζι, στο οποίο εμφανίζονται οι αξιόλογοι τραγουδιστές Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου και ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης.
     Για πρώτη φορά, μέσα στην οικονομική κρίση που διανύουμε, η ανταπόκριση των συγχωριανών μας ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Για πρώτη φορά επίσης η παρουσία της νεολαίας ήταν πολύ μεγάλη....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....


     
      Η εκδήλωση, πολύ καλά οργανωμένη από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την έκαναν να εξελιχθεί με μεγάλη επιτυχία. Καλό ποιοτικό – κεφάτο πρόγραμμα – παρεϊστικη ατμόσφαιρα – κέφι – ζωντάνια καλές ποιοτικές υπηρεσίες προς τους καλεσμένους. Ολα πήγαν καλά, όλοι πέρασαν ευχάριστα και στο τέλος μόνο καλά λόγια είχαν να ακούσουν οι διοργανωτές.
   Συγκινητική από κάθε άποψη η παρουσία των συγχωριανών μας και ειδικά της νεολαίας (Τρίτης πλέον γενιάς, που σημειωτέον δεν γεννήθηκε στο χωριό μας αλλά στην Αθήνα) οι οποίοι αποδεικνύουν ότι αγαπάνε το χωριό των γονιών τους, συμμετέχουν στις κοινωνικές δραστηριότητες και το σπουδαιότερο είναι μεταξύ τους πολύ δεμένα και αγαπημένα, είναι τα ίδια παιδιά που και το καλοκαίρι στο χωριό πρωτοστάτησαν στις κοινωνικές εκδηλώσεις και δρώμενα στο χωριό μας. Αυτό είναι και το ευχάριστο μήνυμα της χοροεσπερίδας μας.
     Περάσαμε πολύ καλά – ξεχαστήκαμε για λίγες ώρες ανταμώσαμε – διασκεδάσαμε με καλή ευχάριστη μουσική, ικανοποιήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν ίσως του χρόνου το ξανασκεφτούν.   
     Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί όλους τους συγχωριανούς και φίλους για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας. 
     Μας τίμησαν ακόμη και οι φίλοι του Συλλόγου μας Παναγιώτης Κουρουμπλής – Βουλευτής,  Πάνος Σόμπολος – Δημοσιογράφος και ο Αποστόλης Σόμπολος-πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Καραϊσκάκη, καθώς και μια μεγάλη παρέα απ την ΕΣΗΕΑ
   Τους ευχαριστούμε όλους και ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκδηλώσεις.

 Το διοικητικό Συμβούλιο  
Ο πρόεδρος                   Η γραμματέας   

Θωμάς Κυριάκος                Μαρία Σαμαντά






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο