Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ιδομενέας Εμπεσσού: Θέλει να πάρει στα «χαρτιά» το παιχνίδι με το Μύτικα


          Στα «χαρτιά» προσπαθεί να πάρει το παιχνίδι με τον Μύτικα ο Ιδομενέας Εμπεσσού (το παιγνίδι διεξήχθη στις 27 Ιανουαρίου 2012, στο Μύτικα και το αποτέλεσμα ήταν 5-1 υπέρ του Αλυζιακού Μύτικα), καθώς έχει καταθέσει ένσταση εις βάρος του Μύτικα για το μεταξύ τους παιχνίδι επειδή (άκουσον…άκουσον!!!) φταίει για την ήττα τους το στυλό του διαιτητή, ναι καλά διαβάζετε... το στυλό του διαιτητή!!!
  Το εξαίρετο BLOG MYTIKAS PRESS γράφει:

Θέλει αρετή και τόλμη το Fair Play
        Στις 27/1 ο Αλυζιακός Μύτικα έπαιξε στο γήπεδο του με αντίπαλο την ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσσού (δείτε εδώ), το αποτέλεσμα νικηφόρο 5-1 για την ομάδα του Αλυζιακού, παρότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βασίλη Γεωργαλή (Μαπίας).......



      Η αιτία που γράφουμε αυτό το κείμενο είναι για να σας ενημερώσουμε ότι αύριο εξετάζεται η ένσταση του Ιδομενέα Εμπεσσού που ζητά να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά. 
      Ναι αυτό που έχασε μέσα στο γήπεδο με 5-1!!! Η αιτία που η ομάδα του Εμπεσσού έκανε ένσταση είναι το στυλό του διαιτητή, ναι καλά διαβάζετε... το στυλό του διαιτητή!!!
         Για να μας καταλάβατε, ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, στη δεύτερη αλλαγή του Αλυζιακού, αντί να γράψει το νούμερο της φανέλας του Δημήτρη Κατσαούνη που βγήκε, έγραψε εκ παραδρομής το νούμερο της φανέλας του Βασίλη Παλμπά, του 16χρονου που έβαλε τα τρία γκολ στον αγώνα. 
        Από εκεί πιάστηκαν οι διοικούντες του Εμπεσσού και έκαναν ένσταση γιατί ο Αλυζιακός με τον Βασίλη Παλμπά υποτίθεται αλλαγή, δεν είχε τρεις παίκτες στο γήπεδο γεννημένους μετά το 1992 και άρα παραβίασε κανονισμό του πρωταθλήματος. 
      Αν αυτό είχε συμβεί στην πραγματικότητα, θεμιτό και δίκαιο να κάνουν ένσταση και να κερδίσουν. Απόλυτα θεμιτό, το παιχνίδι παίζεται με κανόνες και όποιος δεν τους τηρεί πρέπει να τιμωρείται.

          Όμως κύριοι διοικούντες του Εμπεσσού ξέρετε ότι κανένας κανονισμός δεν παραβιάστηκε από τον Αλυζιακό. Ο νεαρός Βασίλης Παλπάς έμεινε στο γήπεδο μέχρι το τέλος του αγώνα, πρέπει να τον θυμάστε καλά μιας και σκόραρε τρεις φορές εις βάρος της ομάδας σας.
         Ο ίδιος ο διαιτητής σας ενημέρωσε προφορικά ότι ήταν δικό του το λάθος και να μην κάνετε ένσταση, γιατί τότε θα το πάρει πάνω του το λάθος, δηλαδή θα ομολογήσει την αλήθεια
       Εσείς οι ίδιοι υποσχεθήκατε προφορικά στους διοικούντες του Αλυζιακού, ότι θα τηρήσετε τους άγραφους νόμους του Fair Play και δεν θα κάνετε ένσταση, μιας και ξέρετε ότι δεν υπήρξε καμία παραβίαση κανονισμών από τον Αλυζιακό, ήσασταν στο γήπεδο και ξέρετε ότι ο ποδοσφαιριστής Παλμπάς δεν έγινε ποτέ αλλαγή.

       Παρόλα αυτά, το διοικητικό σας συμβούλιο αποφάσισε να κάνει ένσταση, με μία ιδιότυπη κουτοπονηριά και καιροσκοπισμό, για να πάρετε τον αγώνα που χάσατε μέσα στο γήπεδο με 5-1 στα χαρτιά, χωρίς να έχει γίνει καμία παράβαση κανονισμών!!! 
     Είπαμε πιαστήκατε από το στυλό του διαιτητή. Κρατηθείτε καλά λοιπόν μην πέσετε.... Το πνεύμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε όλο του το μεγαλείο!!! 
     Μπράβο σας και καλή «δικαίωση» στην ένσταση σας. Σε όλα τα γήπεδα του νομού μας θα σας «χειροκροτούνε» πλέον....
      Ελπίζουμε το περί «δικαίου αίσθημα» και η μαρτυρία του διαιτητή να έχει το αποτέλεσμα που επιβάλλεται στην εκδίκαση της ένστασης σας και εσείς να μείνετε  με τα «χειροκροτήματα».... και το στυλό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο