Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Με επιτυχία η κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου με ομιλητή τον Φαήλο Κρανιδιώτη


ΘΕΜΑ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
       Πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία  χθες στο ξενοδοχείο Imperial η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας  της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου.
     Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά. Από τους δύο βουλευτές του νομού το παρόν έδωσε τελικά μόνο ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Κ. Καραγκούνης. Επίσης παρόντες ήταν από τους πολιτευτές η κ. Μπόκα Γ., η κ. Μάντζιου Κουτρολού Ε., η κ. Φωκά Μ. και ο κ. Παϊσιος  Χ.
     Δυναμικό παρόν έδωσαν αρκετοί, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και των γυναικών του νομού μας, Πρόεδροι ΔΑΚΕ, Επιστημονικών συλλόγων, δημοτικοί  σύμβουλοι καθώς και τέως Δήμαρχοι......

     
      Η παρουσία τόσο των στελεχών, του κόσμου, των απλών μελών της Νέας Δημοκρατίας ήταν συγκινητική. 
    Ο προσκεκλημένος και επίσημος ομιλητής, υποψ. βουλευτής Β’ Πειραιώς Φαήλος Κρανιδιώτης, με τον Πρόεδρο της Τ.Ο Αγρινίου Ανδριόπουλο Γιάννη μαζί έκοψαν την Βασιλόπιτα.
     Στην συνέχεια ο κ. Κρανιδιώτης παίρνοντας  το λόγο αναφέρθηκε εμπεριστατωμένα στις πολιτικές παλινωδίες και την αντιφατική στάση της αντιπολίτευσης, συγκρίνοντάς την με την υπεύθυνη στάση που κρατά η Νέα Δημοκρατία σε σειρά από σημαντικά θέματα.  Έπιασε το σφυγμό του κόσμου, ο οποίος άκουγε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ τον διέκοψαν αρκετές φορές με χειροκροτήματα.  

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜ.Τ.Ο.  ΑΓΡΙΝΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο