Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελία Μάκη Βότση για αδιαφάνεια στο διαγωνισμό για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου


     Ο Γεράσιμος (Μάκης) Βότσης επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, με ανακοίνωση  που απέστειλε στο BLOG MYTIKAS PRESS, καταγγέλλει το Ν.Π. του Δήμου Ξηρομέρου και τη Πρόεδρο του Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά για αδιαφάνεια και μαγείρεμα στο διαγωνισμό κάλυψης 12 θέσεων για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
      Πολλά ερωτηματικά εγείρει η διαδικασία και ο τρόπος επιλογής και κατάρτισης των πινάκων κατάταξης, των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό κάλυψης 12 θέσεων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου με σύμβαση ορισμένου χρόνου.......


   
        Το Νομικό Πρόσωπο (Ν.Π.Δ.Δ) του Δήμου Ξηρομέρου με την υπ’ αριθμό ΣΟΧ 245/2-10-2012, καλούσε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει δικαιολογητικά για την κάλυψη αυτών των θέσεων. Ενώ κατατέθηκαν αιτήσεις και δικαιολογητικά, όπως προβλέπονταν μέχρι της 7/12/2012, το Ν.Π. δεν συνέστησε άμεσα επιτροπή επιλογής, δεν συνέταξε πρακτικό επιλογής, δεν εξέδωσε τους πίνακες κατάταξης ως όφειλε εντός των νόμιμων προθεσμιών, δηλαδή μέχρι 27/12/2012 (20 ημέρες μετά την υποβολή των αιτήσεων).
          Ερωτηματικά υπάρχουν και όσον αφορά τη σύσταση της επιτροπής αξιολόγησης από την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. και Αντιδήμαρχο κα Κουμανδράκη, το κατά πόσο αυτή η επιτροπή πληρούσε τα κριτήρια γι αυτή τη διαδικασία, αλλά και η δήλωση του Προέδρου της επιτροπής ότι δεν συμμετείχε στην διαδικασία αξιολόγησης και προφανώς δεν υπέγραψε κανένα πρακτικό. 
     Ακόμη και οι πίνακες κατάταξης των ονομάτων δεν έγινε στις 7/2/2013 όπως αναγράφει το αποδεικτικό ανάρτησης, αλλά στις 12/2/2013 σύμφωνα με καταγγελίες υποψηφίων. Αποδεικτικό που το υπογράφουν ένας υπάλληλος του Δήμου (όχι του Ν.Π.) και δύο μη υπάλληλοι. Ο προσωπικός οδηγός του Δημάρχου (!!!) και μία εργάτρια χωρίς σύμβαση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

      Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση (ΛΑ.Σ.) καταγγείλαμε όλα αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 12/2/2013, ζητήσαμε το φάκελο και τα πρακτικά και δεν μας δόθηκαν. 
    Δύο μέρες μετά 14/2/2013, με αίτηση μας ζητάμε να μας δοθεί ο φάκελος αλλά πάλι τίποτα, με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος του Ν.Π. 
       Καταγγέλλουμε αυτή τη διαδικασία επιλογής για την εγκυρότητα της και ως προς τη σκοπιμότητα της. Ζητάμε να ακυρωθεί η διαδικασία και να επαναληφθεί (ανάλογη καταγγελία κάναμε και στον ΑΣΕΠ). 

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΒΟΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/

7 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΥ MASTER SHEF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υπόθεση είναι σοβαρή και αν όλα αυτά που καταγγέλεις Μάκη είναι αλήθεια η υπόθεση σηκώνει εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΥΠΟΒΑΛΕΙΣ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΣΕΠ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ. ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ. Η ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ Η ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΩΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:11 Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΓΑΝΕ.ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΚΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 12.11/// φΙΛΕ ΜΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ.. ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ) ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο εισαγγελέας δεν τα διαβάζει αυτά να επιληφθεί του θέματος; Δεν τον ενδιαφέρει ή μήπως κάτι άλλο παίζει; Μάκη στείλτα στον εισαγγελέα εσύ και να φτάσουν όλα στα άκρα, πρέπει επιτέλους να φύγουν τα λαμόγια και απο την αυτοδιοίκηση αλλά και απο το Ξηρόμερο. Κύριοι της αντιπολίτευσης τώρα γιατί δεν μαζεύετε υπογραφές για να έρθει το ΘΈΜΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο; Μήπως δεν ξέρετε πόσοι συμπολίτες μας θίγονται; Μήπως θέλετε κι εσείς να περάσει στο ντούγκου όλο αυτό; Για να δούμε λοιπόν πόσα απίδια πέρνει ο σάκος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο