Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κι άλλο ατύχημα σήμερα στη Καρμανιόλα Αμφιλοχίας – Βόνιτσας



          Κι άλλο ατύχημα σήμερα στην Αμφιλοχία. Λίγο μετά το μεσημέρι στην Εθνική οδό Αμφιλοχίας - Βόνιτσας έξω απο την Αμφιλοχία στην στροφή του Αι Γιώργη δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ενός οδηγού.
        Τα αυτοκίνητα έρχονταν από διαφορετικές κατευθύνσεις και για αυτό η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Πολλά ατυχήματα έχουν γίνει στην συγκεκριμένη στροφή και άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους........



     Τι άλλο θα πρέπει να γίνει λοιπόν έτσι ώστε κάποιοι να πεταχθούν απο τον καναπέ τους και να συγκινηθούν απο τα συχνά φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα τό τελευταίο διάστημα πέριξ της Αμφιλοχίας.
    Πόσος πρέπει να είναι ο φόρος αίματος στους απαράδεκτους δρόμους μας έτσι ώστε κάποιοι να ιδρώσει το αυτί τους.
      Ποιός είναι αυτός που θα τραβήξει ως δια μαγείας απο τα μαλλιά το Λαό μας απο αυτό το βούρκο που τον ρίξανε άσχετοι, ανέραστοι, άεργοι,και πάνω από όλα επικίνδυνοι "ειδήμονες"...!!! που κρατάν την τύχη μας στα χέρια τους.
Γνωρίζω πολύ καλά τι λέω ,και πώς μιλάω.

      Γνωρίζω πολύ καλά ότι μιλάω φορτισμένα μετά και το τραγικό πρωινό γεγονός του κοριτσιού που χάθηκε στο Σπάρτο απο την φωτιά.
Μα δεν πάει άλλο αυτή η απαξίωση στον Κόσμο.
Οι Σωτήρες αποδείχτηκαν ΜΙΚΡΟΙ.
      Θέλω να πιστεύω ότι πλησιάζει η μέρα που σαν ένας άλλος ΝΕΟΣ αγώνας Παλιγεννεσίας θα μας δώσει πίσω τη Χώρα μας και τη Πόλη μας.

Πηγή: http://amfiloxia-blogs.blogspot.gr/




3 σχόλια:

  1. ο δρομος αυτος ειναι ακαταληλος . εκθετουν τον κοσμο σε κυνδηνο . φερει αμεση ευθηνη το κρατος για τα δυκτια στην ελλαδα που καθε μερα γινωνται και χειροτερα . το προβλημα τους ειναι να ειμαστε μεσα στην ευρωπη !! , χωρις να τιρουμε τις βασικες προϋποθέσεις. απορω αυτα τα χρηματα των ελληνων που πανε !!! μπορει να μας π[ει καποιος που πανε εδω και τοσα χρονια τα χρηματα των ελληνων ? παντος στους δρομους οχι . αλλου πανε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΓΟΥΛΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΕΙΔΕΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι φιλε η φιλη 20 Φεβρουαρίου 2013 - 8:42 π.μ. να γνωριζεις ομως οτι και εκει το κρατος φταιει . και να στο πω πως ? οταν το δυκτιο μας δεν αντεχει κανενα οχημα πανω απο 90 ιπους το πολυ , το υπουργειο εχει αφησει ελευθερο τον χορό των αλογων και οργιαζουν . ελληνικες προδιαγραφες των οχηματων μαλον δεν γνωριζουν πολλοι τι σημαίνει . καποτε η γερμανια στις μοτοσυκλετες ειχε οριο εως 100 αλογα , παρολο που οι δρομοι της μπορουν να φιλοξενούν ταχυτητες υψηλες . εμεις ? εμεις απλα υπογραφουμε εδω και ολα περνανε μεσα στην χωρα . χωρις ελενχο. δεν γινεται να θελω ας πουμε ιντερνετ 30αρι , πως ? αφου το δικτιο δεν το σηκωνει . αυτο συμβαινει και στους δρομους μας που νεα παιδια που βραζει το αιμα τους οδηγουν οχηματα με τερατωδεις ιπους . και δεν τους ξερουμε ακομα τους δρομους !!! καθε μερα γινωνται και χειρότεροι, ιδικα σε αυτο το σημειο που και με χαμηλη ταχυτητα σε στροφη το αυτοκινητο γλυστραει αμεσα . η ασφαλτος εκει εχει γινει πλακακι . το εζησα και στο λεω . την εθνικη πατρων κορινθου καποιοι την μαθανε μετα απο τις τεραστιες πινακιδες που σχεδων φωναζαν.... οποτε δεν ειναι καραμελα ειναι πραγματικο προβλημα , δεν μπορει να ειναι καραμελα, κατι που αποδεκατιζει ανθρωπους, κατι που κατασκευαστηκε πριν το ΄60 και αφεθηκε στην μοίρα του , και ο κοσμος στην τυχη του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο