Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Σε ματς διαφήμιση τα Όχθια κέρδισαν 3-4 μέσα στον Μύτικα


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: http://panoxthiakos1983.blogspot.gr/

      Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου ο Πανοχθιακός πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αλυζιακού Μύτικα με 4-3 και οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται τόσο ψηλά στην βαθμολογία.
    Τα Όχθια μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αποφασισμένα να νικήσουν, και στα πρώτα 15 λεπτά αιφνιδίασαν τον αντίπαλο αφού προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0......



Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μόλις στο 6’ λεπτό γίνεται το  0-1 με κοντινό σουτ του Νίκου Ασβεστόπουλου.
   Μέχρι να συνέρθουν οι γηπεδούχοι από το σοκ δέχτηκαν δεύτερο χτύπημα, αυτή την φορά από τον Βασίλη Δήμο που με διαγώνιο σουτ στο 13’ λεπτό έκανε το 0-2.
    Η επιθετικότητα του Πανοχθιακού συνεχίστηκε  για αρκετά λεπτά ακόμα αλλά χάθηκαν οι ευκαιρίες για γκολ που παρουσιάστηκαν.
Στο 18’ λεπτό πλασέ τετ-α-τετ ο Ασβεστόπουλος με τον Σακουφάκη η μπάλα  βρήκε το δοκάρι και βγήκε άουτ.
    Στο 21’ λεπτό σουτ του Βασίλη Δήμου από το ύψος του πέναλτι η μπάλα λίγο άουτ.
    Στο 25’ λεπτό φεύγει μονός του ο Νίκος Ασβεστόπουλος είναι απέναντι στον τερματοφύλακα Σακουφάκη, κάνει λάθος κοντρόλ τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί του Μύτικα και σώζουν την ομάδα τους από σίγουρο γκολ.
Από το σημείο εκείνο και έπειτα ο Μύτικας άρχισε να αναδιοργανώνεται και να έχει επιθετικές βλέψεις και έτσι στο 35’ λεπτό ο Αποστολάκης με  κοντινό σουτ μείωσε σε 1-2.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
   Στο Ημίχρονο ο Πανοχθιακός μπήκε πάλι δυνατά στο παιχνίδι και στο 52’ φεύγει στη κόντρα ο Νίκος Ασβεστόπουλος και με διαγώνιο πλασέ κάνει το 1-3.
   Μετά από δέκα λεπτά στο 62’ λεπτό ήρθε η απάντηση από τον Αλυζιακό όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Αποστολάκης παίρνει κεφαλιά  στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινό σουτ ο Παπανικόλας μειώνει σε 2-3.
    Στο 74’ λεπτό γίνεται το 2-4 με εκπληκτικό αριστερό σουτ του 15χρονου Γιώργου Βακράκου από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών της εστίας του Σακουφάκη.
   Ο Μύτικας όμως δεν παράτησε ούτε στιγμή τον αγώνα και κατάφερε να μειώσει στο 82΄με τον Παλμπά με κοντινή κεφαλιά.
Στο 90+ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή με αιτιολογία ότι η μπάλα βρήκε το χέρι του Γιώργου Βακράκου.

Από τον ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΜΥΤΙΚΑ ξεχώρισαν  οι  Αποστολάκης Αρι., Αποστολάκης Σ. και Κατσαούνης Δ.
Από τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ όλοι ήταν υπέροχοι.

Άριστη  η Διαιτησία του Δημήτρη Ασημάκη, και των βοηθών του Θεόδωρου Θεοδωρέλου και Γιώργου Γαλανόπουλου.
Παρατηρητής της ΕΠΣΝΑ: Χρήστος Πέττας
Νοσηλευτής της Επσνα: Γιώργος Κακαρέλης

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Σίμος, Γιαννάκης (63’ Σουροβέλης), Ζώης, Νιτσάκης, Βακράκος Δ., Τσέπας, Ασβεστόπουλος (73’ Γκουτσέλης), Μπίρκος, Β. Δήμος (88’ Σταμάτης Γρηγ.), Πετρονικολός, Βακράκος Γ.

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ (Κατσαούνης Ελευθέριος)
Σακουφάκης, Κατσαούνης (66’ Σκαρογιάννης), Παπανικόλας, Χατζάρας, Κατσαμπίρης, Παβέλης, Αποστολάκης, Κατσαούνης, Τριποτσέρης, Αποστολάκης Α., Γεωργαλής (63’ Παλμπάς).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ:
  ΦΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο