Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα εθελοντών για το Ξηρομερίτικο Καρναβάλι 2013


     Ο Δήμος Ξηρομέρου καλεί τους αρχηγούς των γκρουπ και τους υπεύθυνους των συλλόγων σε σύσκεψη στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον Αστακό, την Παρασκευή (1/03) στις 5μμ. για την καλύτερη οργάνωση του Ξηρομερίτικου Καρναβαλιού 2013.

Ανακοίνωση - Πρόσκληση
 Σε πείσμα των καιρών……….Καρναβάλι  Ξηρομεριτών”  
     Απέναντι στην οικονομική κρίση στα προβλήματα και στην απαισιοδοξία της εποχής, βάζουμε το γέλιο, την χαρά, το ξεφάντωμα και την ξεγνοιασιά.
    Ελάτε να ζωντανέψουμε ξανά την πόλη μας με μουσική και χορό, με κέφι και ρυθμό.
    Ο Δήμος Ξηρομέρου καλεί όλους τους Δημότες τους να συμμετέχουν ως εθελοντές στο «Ξηρομεριτικο Καρναβάλι 2013»........



      Η εθελοντική προσφορά των δημοτών κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχιση αυτού του θεσμού, που δεν πρέπει να σβήσει από την πόλη μας και αναμένουμε από όλους τους ενεργούς πολίτες τη συμμετοχή τους, είτε μεμονωμένα, είτε μέσω των συλλόγων στους οποίους ανήκουν.
        Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο Δήμο Ξηρομέρου. Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού (Τηλ.επικοινωνιας: 2646360500, 2646360534). 

 * Kαλούνται οι αρχηγοί των γκρουπ και οι υπεύθυνοι των συλλόγων σε σύσκεψη στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον Αστακό  την Παρασκευή(1/03) στις 5μμ.    

ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ:

ΟΝΟΜ/ΜΟ


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ


ΗΛΙΚΙΑ


ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


ΤΗΛΕΦΩΝΟ  -   ΚΙΝΗΤΟ               



EMAIL – FACEBOOK



Ώρες Επικοινωνίας




ΣΠΟΥΔΕΣ


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ



ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ





ΤΟΜΕΑΣ  ΠΟΥ  ΘΕΛΩ  ΝΑ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΩ
(παρακαλώ συμπληρώστε με ΝΑΙ τους τομείς που σας ενδιαφέρουν)

Κατασκευή των αρμάτων.  



Κατασκευή των στολών.



Μέλος  σε  ομάδα (γκρουπ) .


Καθαριότητα του χώρου (πριν και μετά).





Εξυπηρέτηση κοινού και επεξεργασία αιτήσεων εθελοντών.






Επιπλέον δεξιότητες


Οδήγηση


Χειρισμός Η/Υ


Άλλες


Διαθέσιμες μέρες και ώρες





ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ……………….............

Δήμος Ξηρομέρου :  τηλέφωνα επικοινωνίας:2646360500,2646360534
e-mail:grafeiotipouxiromerou@gmail.com         


14 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΔΕΛΦΙΑ.... ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά το φετινό καρναβάλι θα είναι πιο συναρπαστικό, καθώς οι θεατές που θα θελήσουν να το παρακολουθήσουν θα πρέπει προηγουμένως με μεγάλη δεξιότητα να αποφύγουν τις λακούβες που θα συναντήσουν στο δρόμο τους προκειμένου να καταφτάσουν στο χώρο διεξαγωγής... Καταλαβαίνω απολύτως τις πιέσεις και το συμφέρον ολίγων καταστηματαρχών, αλλά επι τέλους, θα σοβαρευτούμε καμιά φορά; όλα είναι τακτοποιημένα και έχουμε περίσσεια χρημάτων για καρναβάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΤΣΟΜΠΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OLA KALA EINAI MONO NA MHN KSEFIGOYME SE KOSTOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα τάχει η Μαργιωρή ο φερετζές της λείπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω το έχω ξαναπεί. Αλλά ας το ξαναπώ μια φορά ακόμα ένα Δήμος ένα καρναβάλι.. κάθε χρονιά και σε διαφορετικό χωριό. μια χρονιά όλοι μαζί στις Φυτείες την άλλη χρονιά στον Μύτικα όλοι μαζί την άλλη χρονιά στον Αστακό όλοι μαζί
    Ναι στον στον εθελοντισμό. Ναι στα ήθη και τα έθιμα.. αλλά σπάστε τα τύχει και της διαφορές (Δείτε τη ζημιά έχει πάθει ο Νομός κα πόσο πληρώνει την κόντρα Μεσολόγγι Αγρίνιο) και παράλληλα κάντε οικονομία σε στα δημόσια έξοδα γιατί πάλι εμείς οι πολίτες θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι εχεις δικιο δεν πρεπει να παω τα παιδια μου στο καρναβαλι, που με βλεπουν ολη μερα να αναστεναζω με αυτα που τραβαμε,δεν πρεπει να τα παω γιατι εχει λακουβες.... και δεν αξιζει καρναβαλι αμα εχει λακουβες ο δρομος!! Μηπως να κλεισουμε και τα μαγαζια γιατι δεν εχεις να παρκαρεις? και η μουσικη μωρε αυτη η latin αμα ειναι δυνατα δεν σε ενοχλει ε? Ασε τον χαρτοπολεμο και τις σερπατινες πωωωπωωωω φανταζεσε? Εσυ πρεπει να γεννηθηκες κατ ευθειαν μεγαλος ε? Τι αναποδη εικονα να περιμενουν ολοι να ντυθουν για το καρναβαλι να ξεσκασουν να χαρουν και μερικοι να ειναι ολο τον χρονο μασκαραδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 11:15, προφανώς κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις και απλά ήθελες να πείς το ποίημά σου. Δεν είπε κανένας να μην γινει καρναβάλι, αλλα επειδή έχουμε δεί διάφορα, με Φιλίνες κλπ άποψή μου είναι οτι είναι τουλάχιστον πρόκληση να δαπανώνται αλόγιστα χρήματα για να το παίξουμε 1 φορά το χρόνο γκλαμουράτοι. Μην αγνοείς οτι οι υπάλληλοι καθαριότητας μετά απο μήνες που ήταν απλήρωτοι σταματήσανε. Αλλά τι σε νοιάζει...
    ΥΓ: Παρεμπιπτόντως, πολύ σωστή η πρόταση του 9:15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλησες για λακουβες,μιλησες για ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ καταστηματαρχων..,μιλησες να σοβαρευτουμε και για περισσεια χρηματα για καρναβαλι!!!
    Ευτυχως τα εγραψες και δεν τα ειπες επομενως ξαναδιαβασε τι εγραψες και μετα μιλα για σοβαροτητα.
    Ποιος ειπε γαι Φιλινες? ποιος μιλησε για γκλαμουρ? και εγω δεν συμφωνω στα τρομερα ποσα που εχουν ακουστει... αλλα εδω μιλαμε για φετος και μιλαμε για εμας,εμας που θα τρεξουμε μετα παιδια μας στο καρναβαλι να φτιαξουμε τις στολες και τα αρματα μας,χωρις να ζητησουμε ουτε ενα ευρο χωρις να πληρωσουμε καμια Φιλινη,θελουμε κοσμο,θελουμε τα μαγαζια γεματα θελουμε να κρατησουμε και να δειξουμε οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.
    Τι σχεση εχουν οι υπαλληλοι καθαριοτητας? Απληρωτοι? Ολοι οι αλλοι ειμαστε πληρωμενοι ιδιωτες και δημοσιοι? Αμα ειναι να πουμε και για τα χιλια προβληματα που εχει ο δημος και να καθομαστε να κλαιμε και να κατηγορουμε..
    Δεν ειναι ετσι δεν λυνεις προβληματα ετσι,με τον Δημο,με μενα,με ΕΣΕΝΑ με ολους ας κοιταξουμε να κανουμε εμεις κατι καλο και οχι να ψαχνουμε πως να κριτικαρουμε και να κατηγορησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΜΠΟ

    ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ "ΦΙΛΙΝΕΣ", ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΕ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΦΙΛΙΝΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΕ ΑΛΟΓΙΤΣΑ ΧΡΗΜΑ???
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η Κ.ΦΙΛΙΝΗ Η ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ??

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Η ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΦΙΛΙΝΗ.
    ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΜΠΟ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ(ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ. ΑΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΠΟ ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλιππος Τσόμπος1 Μαρτίου 2013 στις 2:57 μ.μ.

    Συνεπώς ανώνυμε 7:38 δεν διαφωνούμε κάπου εφ'όσον διαφωνείς κι εσύ με υπερβολικές δαπάνες.
    Όσον αφορά εσένα ανώνυμε 7:40 με τα κεφαλαία γράμματα, παρότι δεν έχεις το θάρρος να γράψεις επώνυμα, επειδή είσαι απο αυτούς που πουλάν τρέλα γιατί γνωρίζεις πολύ καλά οτι τέτοιες δουλειές μπορούν να καλυφθούν με πολλούς τρόπους, την παρατήρησή σου την επικέντρωσες στο οτι πληρώθηκε η Φιλίνη και οχι αν γενικώτερα έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα. Γι'αυτό το λόγο πρόσεξα τη διατύπωσή μου και δεν ανέφερα πουθενά οτι πληρώθηκε η Φιλίνη. Συνεπώς το μόνο που μένει, είσαι εσύ ως κοινός ανορθόγραφος.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΜΠΟ
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ. ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ "αλλα επειδή έχουμε δεί διάφορα, με Φιλίνες κλπ άποψή μου είναι οτι είναι τουλάχιστον πρόκληση να δαπανώνται αλόγιστα χρήματα για να το παίξουμε 1 φορά το χρόνο γκλαμουράτοι" ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΔΑΠΑΝΗ. ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΠΟ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΚΘΕΤΟΣ.

    ΝΙΚΟΣ-ΚΟΙΝΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλιππος Τσόμπος2 Μαρτίου 2013 στις 11:29 μ.μ.

    Άκουσε κυριε Νίκο,
    επειδή αυτά τα παιχνιδάκια τα ξέρω καλά και επειδή γράφω επώνυμα, δεν ήμουν ηλίθιος να γράψω αυτά που θα περίμενες. Λυπάμαι που δεν σου έκανα το χατίρι. Και επειδή αυτό το τραμπούκικο στυλ, ζήτα συγγνώμη γιατί είσαι συκοφάντης δεν το σηκώνω, τη νοοτροπία δηλαδή επικαλούμενοι τυπικότητες να προσπαθείτε να πνίξετε οποιαδήποτε άποψη δεν σας αρέσει, επειδή επαναλαμβάνω γράφω επώνυμα και εσύ με χαρακτήρισες συκοφάντη, σε καλώ να ζητήσεις εσύ δημόσια συγγνώμη για το χαρακτηρισμό που μου απέδωσες διαφορετικά θα κληθείς να το υποστηρίξεις και να το αποδείξεις και ενδεχομένως να λάβεις εσύ το χαρακτηρισμό αυτό και με τη βούλα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΜΠΟ ΤΟ ΣΤΑΑΤΑΩ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΙΧΤΗΚΑΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο