Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πρέβεζα: Έσκασε λάστιχο από τρακτέρ σε βουλκανιζατέρ - 2 τραυματίες


   Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες Τετάρτη λίγο μετά τις 16:30 σε κατάστημα βουλκανιζατέρ στην Πρέβεζα, που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ιδιοκτητών και πελατών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο συνεργείο.
     Ένα λάστιχο πίσω τροχού από τρακτέρ το οποίο βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του συνεργείου έσκασε με αποτέλεσμα το μεγάλο ωστικό κύμα και ο αέρας που ελευθερώθηκε να τραυματίσει όσους βρίσκονταν στον χώρο, ενώ δύο από αυτούς, πιθανόν πελάτες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας......



    Στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να συνδράμει στην παροχή βοήθειας στους τραυματίες ενώ για δύο από αυτούς κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά τους

Νεότερη ενημέρωση:
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 45χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στα Γιάννενα, αφού τα τραύματά του στο χέρι και στο πρόσωπο ήταν αρκετά σοβαρά και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του.
   Οι άλλοι δύο, ελαφρότερα τραυματισμένοι και με προβλήματα στην ακοή παραμένουν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για νοσηλεία.
     Τέλος από την αστυνομία κλήθηκε εμπειρογνώμονας προκειμένου να γνωματεύσει, κατόπιν αυτοψίας και ελέγχου του ελαστικού, για τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα και είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανθρώπων, εκτός από τις υλικές ζημιές.

Πηγή: http://www.pamepreveza.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο