Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Για πρώτη φορά στον Αστακό διεξήχθησαν αγώνες KICK BOXING αφήνοντας άριστες εντυπώσεις


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Α.Σ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ  KICK BOXING

         Με επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή 13-01-2013 οι αγώνες  KICK BOXING που διοργάνωσε ο Α.Σ ΑΣΤΑΚΟΥ στο κλειστό στάδιο Αστακού.
         Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι σύλλογοι από την Αιτ/νία, Πρέβεζα, Άρτα και Λευκάδα. Οι Αστακιώτες θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά στην πόλη τους αγώνες KICK BOXING στους οποίους έλαβαν μέρος τρεις αθλητές του Αστακιώτικου Συλλόγου αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. 
       Για τον Αστακό αγωνίσθηκαν οι ΓΡΙΒΑΣ Γαβριήλ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ευάγγελος και ΠΕΦΑΝΗΣ  Μάκης...

 
       Να σημειωθεί ότι εκτός από τον αθλητή ΓΡΙΒΑ Γαβριήλ ο οποίος δεν ασχολείται με τον πρωταθλητισμό, οι άλλοι δύο αθλητές ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό στο KICK BOXING και έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές διακρίσεις. 
         Ο κόσμος του Αστακού αγκάλισε την εκδήλωση αφού γέμισε το κλειστό στάδιο και έδωσε δυναμικό παρών και παλμό μάλιστα ξεσηκώνονταν αρκετές φορές στις θεαματικές ενέργειες των αθλητών του Αστακού. 
       Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα  ιδιαίτερα οι δύο αγώνες των ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ  και ΠΕΦΑΝΗ θεωρήθηκαν οι καλύτεροι της εκδήλωσης. Ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στον κόσμο όταν ο αντίπαλος του αθλητή ΠΕΦΑΝΗ τον υπέδειξε ως νικητή αναγνωρίζοντας την ανωτερότητά του.

Ο Σύλλογος του Αστακού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
       Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η ωραία εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους χορηγούς αλλά και τους θεατές για την οικονομική στήριξη. 
       Μεταφέροντας και τις ευχαριστίες των προσκεκλημένων συλλόγων, θα θέλαμε να αναφερθούμε ξεχωριστά στην άψογη στάση και συμπεριφορά των θεατών καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων. 
        Το χειροκρότημά  τους, η στήριξη όλων των αθλητών και γενικότερα η πολιτισμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τον Αστακό. 
Συγχαρητήρια σε όλους!!  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο