Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Μόνο μια αλλαγή στους Αντιδημάρχους έκανε ο Σολδάτος


       Νέος Αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας ο: Κώστας Στούπας.  Παραμένουν στις θέσεις τους οιΘύμιος Φερεντίνος, Γούδας Μιχάλης και Κομποτιάτης Παναγιώτης.

  Με απόφαση του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Νίκου Σολδάτου, που έχει δημοσιευτεί στη «Διαύγεια» στις 17-1-2013, ορίσθηκαν, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, με θητεία από 1/1/2013 μέχρι 31/8/2014. 
     Ο Νίκος Σολδάτος δεν έδωσε την ευκαιρία σε νέα μέλη της παράταξης και κράτησε ουσιαστικά το προηγούμενο σχήμα με μόνη αλλαγή αυτή του Κώστα Στούπα από την Κατούνα που αντικατέστησε τον Δημήτρη Τζαβαλά.  Έτσι οι 4 αντιδήμαρχοι στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας είναι οι: Θύμιος Φερεντίνος, Γούδας Μιχάλης, Κομποτιάτης Παναγιώτης και Κώστας Στούπας.
       Με την ίδια απόφασή του ο Δήμαρχος ορίζει 2 αντιδημάρχους με αντιμισθία: Θύμιος Φερεντίνος και Γούδας Μιχάλης και άμισθοι αντιδήμαρχοι θα είναι οι: Κομποτιάτης Παναγιώτης και Κώστας Στούπας.
    Να δούμε όμως αναλυτικά τις αρμοδιότητες των τεσσάρων αντιδημάρχων:.........



 






8 σχόλια:

  1. mprabo dhmarxe petixes edoses ston kosta stoupa thn armodiothta se themata diafaneias tha se bgalei oxi asproprosopo alla tora einai pou tha se bgalei ΜΑΥΡΟΠΡΟΣΩΠΟ....xaxaxa tha gelaei o kosmos olos xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι επιτυχημενοι!Το μαγαζάκι θα εξακολουθει να δουλευει για τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισαν τα όργανα στην Κατούνα ανήμερα του Αγίου Αθανασίου, οι καρέκλες έπεφταν σαν το χαλάζι μεταξύ του πρώτου αντιδημάρχου και κατοίκου της Κατούνας που του χρωστάει χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.
    ΑΡΕ ΚΑΡ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΒΟΥΛΟΣ ΑΚΤΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΡΟΘΟΚΟΠΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΝΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ!Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΕΙΡΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΒΟΝΙΤΣΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΒΟΥΛΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΤΟΥΣ!ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ?ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ? ΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΛΕΕΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ? Ο ΕΝΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΕΙΡΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΤΟΖΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,Ο ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ!ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΒΟΥΛΟΣ ΣΟΥ! ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο