Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Δ. Αλεξανδρή: «Το Ηρώον των Μακρυνείων αγωνιστών και πεσόντων»


          Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου 2013, στο φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων στη στοά του βιβλίου, στην Αθήνα, το βιβλίο του Δημήτρη Β. Αλεξανδρή με τίτλο: «Το Ηρώον των Μακρυνείων αγωνιστών και πεσόντων», έκδοση του συλλόγου Άκρων (Λιθοβουνίου) «Πανόραμα» και του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας, από την  Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε) και την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ).
      Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Παναγιώτης Χολής  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας Άρης Σουφλής, ενώ το συντονισμό της βραδιάς είχε αναλάβει ο Παναγιώτης Κοντός, Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της ΑΙΠΟΕ.....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS...

 
Το βιβλίο παρουσίασαν:
-Ευάνθης Χατζηβασιλείου, Καθηγητής νεότερης ιστορίας του Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών,
-Σπυρίδων Πλουμίδης, Λέκτορας νεότερης ιστορίας του Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών,
-Αθανάσιος Δημητρούκας, Δικηγόρος, ποινικολόγος, Δρ. φιλοσοφίας του Δικαίου.

     Οι ομιλητές αναφέρθηκαν με γλαφυρότητα στη μακρόχρονη ιστορία της Μακρυνείας,  μιας περιοχής με αδιάλειπτη παρουσία αγωνιστών σε όλες τις περιόδους της ιστορίας και τόνισαν την θυσία των πεσόντων ώστε να κρατηθεί η Ελλάδα ελεύθερη.
      Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προβαλλόταν ΒΙΝΤΕΟ που ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στους δρόμους της Ιστορικής Μακρυνείας και στο τέλος οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν γλυκίσματα και αναψυκτικά.













































1 σχόλιο:

  1. Οι φίλοι από τον Αστακό ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω λίνκ
    για να αρχίσουν να βγάζουν τα σχετικά συμπεράσματα ... http://www.aerasnews.gr/23024/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5/
    Εντυπωσιακές οι δηλώσεις του ιερού εξοδομάχου "αρματωμένου"
    λεβεντοδήμαρχου για τη νέα γραμμή που θα εκτελεί το σαπάκι "μυρτιδιώτισσα" άλως aqua maria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο