Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ενστάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου κατέθεσε και ο Πρόεδρος Αστακού Α. Λιβάνης


        Ενστάσεις στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου κατέθεσε εκτός από την Αντιπολίτευση η οποία κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή ότι είχαν βγει εκτός αρκετά συνεχιζόμενα έργα, δεν είχε υπογραφή από την τεχνική υπηρεσία του δήμου αλλά και από κανέναν άλλον μηχανικό παρά μόνο από την εκτελεστική επιτροπή και ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αστακού Αλέξανδρος Λιβάνης.
       Ο Αλέξανδρος Λιβάνης ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, άσκησε σκληρή κριτική και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά, ζητώντας να μπει στο τεχνικό πρόγραμμα αφενός Μελέτη για την δημιουργία τεχνητής πλαζ (υπήρχε στο τεχνικό πρόγραμμα της δημοτικής κοινότητας από το 2011, από την σημερινή υπάρχουσα έως και τον Άγιο Γεώργιο) και αφετέρου η πρώτη τουλάχιστον φάση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών κόστους 1.587.670 ευρώ η όποια έχει χωροθετηθεί από το 2006 (φεκ209/29-12-2006 τευχος α.α.π), έργα τα οποία είναι άκρως αναπτυξιακά για την πόλη του Αστακού αλλά και για όλο το δήμο Ξηρομέρου........


     
    Τελικά ως γνωστόν δεν ψηφίστηκε το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου για το 2013 και η  δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να το φέρει εκ νέου προς ψήφιση αναμορφωμένο.

Δείτε το ΦΕΚ (2006) με την Χωροθέτηση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας: 






8 σχόλια:

  1. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 2013 ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΛΑΖ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020. ΑΣΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΦΥΓΟΥΝ α) Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ β)ΟΙ ΦΑΓΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ,ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΦΑΓΕΙΑ ,ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κρασιά, βάζω στοίχημα ότι αυτη τη στιγμή που μιλάμε θα υπάρχει σίγουρα αλλαγμένο το τεχνικό πρόγραμμα με τα έργα που θέλουν όλοι οι προέδροι. Ο Δήμος θα πάει μπροστά θέλουν δε θέλουν μερικοί και να είστε σίγουροι ότι μέχρι το τέλος του 2013 δεν θα υπάρχει κανένας νέος στον Δήμο ο οποίος δεν θα έχει δουλειά. Το είπε και ο Δήμαρχος άλλωστε σε όλους τους τόνους στο συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ,ΠΡΟΧΩΡΑ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ,ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ,ΠΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ..ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ Κ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.?ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ,ΚΟΥΡΑΣΕΣ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ...ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ Κ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ,ΑΝ ΔΕ ΣΤΑ ΕΦΑΓΑΝ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. otan kapoios leei thn alithia einai kakos, antitheta otan kapoios koroideyei enan olokliro dimo einai kalos, e re jambo pou sas xriazete.
    den theloume allous opoisthodromikous ston topo mas re, na fygete na pate allou 30 xronia pisw mas pigate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε κρυφό τηλεφωνικό γκάλοπ για τον δήμο Ξηρομέρου με ερώτηση ποιος πιστεύετε οτι θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ξηρομέρου, υπήρχαν 4 ονόματα υποψηφίων, η επιλογή "ένα νέο πρόσωπο μόνιμο κάτοικο του Δήμου σας" , η πέμπτη και τελευταία επιλογή έλαβε 42%. Τυχαίο; Δέν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο