Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Σύζυγος του Αγρινιώτη αρχιφύλακα: “Ο άντρας μου είναι αθώος”


       «Είμαι σίγουρη ότι ο άντρας μου είναι αθώος» δηλώνει μιλώντας στο enikos.gr η σύζυγος του αρχιφύλακα της Ασφάλειας Αγρινίου Δ.Χ. που προφυλακίστηκε για συμμετοχή στο κύκλωμα ναρκωτικών.
          «Είναι άδικα φυλακισμένος και τέσσερα παιδιά θα είναι στο δρόμο απροστάτευτα», τονίζει, ενώ αναφερόμενη στις καταγεγραμμένες συνομιλίες που «καίνε» τον αστυνομικό, καθώς ακούγεται να συνεννοείται με τον Αλβανό εγκέφαλο της εγκληματικής οργάνωσης για να του παραδώσει 15 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, η σύζυγός του λέει ότι ήταν στο πλαίσιο της δουλειάς του....



    «Ήταν ένας καλός επαγγελματίας, που δούλευε μέρα νύχτα σαν το σκυλί. Είπε ‘ναι’ θα δώσω για να πάρει τη δουλειά. Δεν αποδεικνύεται ότι έχει δώσει. Έπαιρνε εντολές από τον ανώτερο του για το τι θα κάνει», επισημαίνει, η σύζυγος ενός εκ των τριών αστυνομικών που συνελήφθησαν για την «μαφία των ναρκωτικών».
        Η ίδια έχει μιλήσει μαζί του μετά τη σύλληψή του και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, της ζήτησε να κάνει υπομονή.
     «Ο ίδιος πιστεύει ότι θα δικαιωθεί. Αλλά θέλουμε να λάμψει η αλήθεια. Ζητώ να ξανακοιτάξουν το θέμα, ο άντρας μου να αποφυλακιστεί και να γυρίσει ο πατέρας των παιδιών μου στο σπίτι», υπογραμμίζει, κάνοντας λόγο για “μπέρδεμα”.
      «Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δεν είχε οικονομικό όφελος; Και αυτό έχει αποδειχθεί από τα βιβλιάρια», αναφέρει, προσθέτοντας: «Ψάρευε όλη νύχτα για να πουλάει στους συναδέλφους του για να βγάζουμε το μήνα».

Ρεπορτάζ: Στεφανία Κασίμη
enikos.gr
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο