Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δημαιρεσίες Δήμου Ξηρομέρου: Ο Στέλιος Παπαναστάσης, νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου


    Ο Στέλιος Παπαναστάσης (Ψαρέλιας) από το Αρχοντοχώρι, αναδείχτηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου μέχρι την λήξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.
      Στη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου ο Στέλιος Παπαναστάσης που προτάθηκε από τον Δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά, έλαβε πρώτα από τον συνδυασμό πλειοψηφίας: 12 ψήφους και 1 λευκό και στη συνέχεια στην ολομέλεια: 19 ψήφους, 5 λευκά και 1 άκυρο.   
      Αντιπρόεδρος του σώματος επανεξελέγη από την παράταξη του Γιάννη Λύτρα, ο Ελευθέριος Κατσαούνης και για την θέση του Γραμματέα, εκλέχθηκε ξανά ο Γιάννης Ζορμπάς.....



        Για την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ξηρομέρου, εκλέχθηκαν από την παράταξη της πλειοψηφίας οι σύμβουλοι: ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΠΙΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ-ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ και από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης οι: ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΛΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

      Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν από την παράταξη της πλειοψηφίας οι σύμβουλοι: ΜΗΤΣΑΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΛΥΤΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ και από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης οι: ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.


2 σχόλια:


  1. Fotis Dimitroukas Καλημερα σας καλη χρονια,σχολιαζοντας την εκλογη του του νεου προεδρου του Δημοτικου συμβουλιου του Δημου Ξηρομερου θαθελα να πω, γιατι μου κανει εντυπωση, πως γινετε προτασεις του Δημαρχου να ψηφιζονται απο την μειζονα αντιπολιτευση,,οταν οι ψηφοφοροι που τους ψηφισαν ,,τους ψηφισαν για την διαφορα στο προγραμμα τους,μηπως τους ξεγελασαν,γιατι τουλαχιστον αυτο φαινετε,θα μου πειτε τι σας νοιαζει εσας,με νοιαζει γιατι δεν μου αρεσει να μου λενε ψεματα.Διοτι δεν ειναι μονο η εκλογη του προεδρου, συμφωνησαν και στα οικονομικα,τουλαχιστον κατεβειτε στις επομενες εκλογες σε ενιαιο ψηφοδελτιο, αφου οι πολιτικη σας ειναι ιδια, μην λετε λογια να αγαπιομαστε στους Ξηρομεριτες ειναι ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Στέλιος είναι πολύ έξυπνος και πολύ έντιμος και γι΄αυτό έτυχε αναγνώρισης και από τη μείζονα αντιπολίτευση. Είναι πρόσωπο καθαρό και κοινής αποδοχής. Η θέση είναι πολύ λίγη γι΄αυτόν,δικαιούται περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο