Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στον π. Αντιδήμαρχο Δημήτρη Τζαβαλά


   Λάβαμε με e-mail την ακόλουθη επιστολή και την δημοσιεύουμε αυτούσια.
Μας γράφει Αναγνώστης από την Κατούνα:

     Το τελευταίο διάστημα ο π. Αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Δημήτρης Τζαβαλάς  έχει  γίνει στόχος συκοφαντικών δημοσιευμάτων. Με  μια άνευ προηγουμένου λασπολογία επιχειρείται να πληγεί η αξιοπιστία του και η αξιοπρέπεια του.
       Επειδή «γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτό το χωριό» ξέρουμε ότι τα κατεστημένα συμφέροντα όταν βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, καταφεύγουν σε αήθεις μεθόδους και αδιαφανείς πρακτικές μήπως έτσι διασφαλίσουν τα ίδια τους τα συμφέροντα.......



      Επί πλέον είναι φανερό ότι ο Δημήτρης Τζαβαλάς  με την δραστηριότητά του έχει ενοχλήσει κατεστημένα ετών γιατί έχει  προσπαθήσει  να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Κατούνας και συγχρόνως επί δημαρχίας του έχει να προσθέσει προσφορά και έργα προόδου και ανάπτυξης στην κάλυψη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας, όπως:  Σφαγεία, νέο λύκειο, νέο νεκροταφείο, εξώστης (μπαστούνι), ανακαίνιση Δημαρχείου όπως είναι στην σημερινή του κατάσταση, αντικατάσταση  σωλήνων εξωτερικού δικτύου ύδρευσης που έρχεται το νερό στην Κατούνα και άλλα πολλά.
       Να θυμίσω ότι, σ’ αυτό το χωριό  η πολιτική και προσωπική διαδρομή του καθένα έχει όνομα και τον Δημήτρη  Τζαβαλά, οι Κατουνιώτες τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και τον επέλεξαν δήμαρχο Μεδεώνος, δυο φορές αρχηγό της αντιπολίτευσης, ξανά αντιδήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας και θα είναι ξανά υποψήφιος αφού η ίδια η ενθάρρυνση των δημοτών τον καλεί να συνεχίσει να προσφέρει για να πάει τον τόπο του άλλο ένα βήμα μπροστά.
       Ο Δημήτρης  Τζαβαλάς  με την πολύχρονη παρουσία του  και ενασχόληση του με τα κοινά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια καλύτερη Μεδεώνα, απαλλαγμένη από τρωκτικά και γνωρίζει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Κατούνα έχει αφήσει πίσω της τα χρόνια της «κουκούλας» και όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι νοσταλγοί του μαύρου παρελθόντος, δεν θα καταφέρουν να την γυρίσουν σ’ εκείνες τις εποχές.
         Η επιχειρούμενη συκοφαντία και διαβολή, δηλητηριάζει την κοινωνία της Κατούνας και σύντομα οι κάτοικοι του χωριού μας, τους συκοφάντες θα τους κάνουν να αισθάνονται «ξένο σώμα» αφού δυστυχώς όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες..
Ότι δεν τον σκοτώνει τον κάνει πιο δυνατό!!…

Ένας Αναγνώστης

17 σχόλια:

  1. Επειδή ο κ. ΤΖΑΒΑΛΑΣ είναι επώνυμος , καλο θα ήταν ο Αναγνώστης να είχε το θάρρος να βάλει και το όνομά του απο κάτω. Τι μας λέει ; Ορθα και σωστα πράγματα που ΟΛΟΙ τα γνωρίζουμε. Τι τον φοβίζει όμως και γράφει την επιστολή ανυπόγραφα ; Μήπως αθελά του δεν γνωρίζει οτι , μαυτό που γράφει,κάνει ζημιά στον κ. Τζαβαλά ; Επίσης άποψη μου είναι οτι τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να ασχολούνται με τα κοινα το πολύ 3 θητείες....κι ο νοών νοείτω !
    ΜΕΜΟΣ Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά η συκοφαντία που είναι στην υπόθεση Λακούβες ; μήπως στην υπόθεση Ζέρβα; Που αλήθεια; όπως και να έχει οι επικοινωνιολόγοι του κ. Τζαβαλά τον συμβουλέυουν πολύ λάθος γιατί εκει που το θέμα ξεχάστηκε το επανέφεραν στν επικαιρότητα! Τελικά στόχος τους μήπως ειναι να μάθει όλο το Ξηρόμερο τα έργα και τις ημέρες του Τζαβαλά στην δημαρχία ή κοιτανε ετσι να του ανεβάσουν το δείκτη συμπάθειας προς τον κόσμο ή στην χειρότερη περίπτωσηη μήπως προσπαθούν να προκαλέσουν τον οίκτο των δημοτπών για τα χτυπήματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επειδή αγαπητό Ξηρόμερο όλοι γνωριζόμαστε σ΄ αυτό το χωριό να θυμάστε ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών θα δείτε πολλά. Άνθρωποι που καθυβρίστηκαν μέχρις εσχάτω κατά το παρελθόν να συμπορεύονται για το καλό της τσέπης των και της προβολής των και ορκισμένοι -εχθροί- να γίνονται φίλοι για τον ίδιο λόγο. Δηλαδή τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται. Το καλό του τόπου το έχουνε χεσμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως, να λέμε κι αλήθειες ο Μήτσος πάλεψε για δυο χρόνια, με τα όποια λάθη του (είχε φίλους κόλακες που τον κατηγορούν τώρα, φανερά και κρυφά) και προσπάθησε να κρατήσει τον δήμο ζωντανό με νύχια και με δόντια.
    Όχι δεν τον γλύφω, ούτε τον λιθοβολώ. Δεν υπάρχει άνθρωπος που τα έκανε όλα στραβά ή όλα καλά. Απλά πράγματα. Ούτε να τον φάμε, αλλά ούτε και να τον αγιοποιήσουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΤΖΑΒΑΛΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΚΩΦΑΝΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΠΛΟΚ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ! Ο ΤΖΑΒΑΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. xaxaxa ti paparies mas lete . o tzavalas eixe skopo na katastrepsei olous tous dhnotes tou dhmou aktiou vonitsis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κ ΤΖΑΒΑΛΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥς ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα σχόλια πρώτοι είμαστε όταν έρχεται η ώρα της ψήφου μάλλον τα χάνουμε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στα σχόλια πρώτοι είμαστε οταν έρχεται η ώρα της ψήφου μάλλον τα χάνουμε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αφοσιωμένοι φίλοι του Μήτσου που για δυο χρόνια ήταν κοντά του και τσίμπαγαν και κάνα «εργάκι» από το Δήμο τώρα πλέον στάζουν χολή σε κάθε ευκαιρία. Οι αυλικοί που ήταν γύρω του, όταν άρχισαν να ακούνε ότι θα αντικατασταθεί από αντιδήμαρχος λάκισαν βρίζοντας..
    Είναι το καλύτερο μάθημα που μπορείς να πάρεις για το μέλλον Μήτσο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φήμες λένε ότι στη Κατούνα ετοιμάζονται «προγραφές» και γι άλλους Κατουνιώτες με πρακτικές που θα μετατρέψουν τον άνθρωπο σε σκουπίδι και την κοινωνία του χωριού μας σε ζούγκλα. Θα σπιλώσουν την υπόληψή τους, Θα συκοφαντήσουν και θα διασύρουν τα ονόματα τους και τα σπίτια τους. Είμαστε εδώ και περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της συκοφαντίας των κύκλων αυτών, καθώς όπως φαίνεται, αυτή είναι η μόνη τακτική που τους έχει απομείνει…..
    Βαστά τε αδέλφια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΙΝΟΥΣ ΤΙ ΤΡΑΒΙΞΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4 χρόνια Δήμαρχος , 8 αρχηγός Αντιπολιτεύσεως , 4 Δημοτικός Σύμβουλος = 16 . Τα χρόνια είναι πολλά και η "φθορά " φυσιολογική για όσους εκτιμούν οτι μπορεί να ηγηθεί και συνδυασμού στις προσεχείς εκλογές του 2014.Και να ήθελε να θέσει ο κ. Τζαβαλάς ή και κάποιος άλλος , υποψηφιότητα , , η νομενκλατούρα της Βόνιτσας ( Ζαβέρδα -Βόνιτσα κ.λπ ) δεν θα επιτρέψουν ΠΟΤΕ, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον να γίνει Δήμαρχος στη ΒΟΝΙΤΣΑ κάποιος απ το ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Τη δευτερη Κυριακή θα παραμερίσουν τίς όποιες διαφορές τους και θα συνεργαστουν ακομα και με το " διάολο " για να βγει Δήμαρχος ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ (Βόνιτσα -Ζαβέρδα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ-ΣΑΜΑΡΙ (Ε.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ)
    ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ. ΕΚΑΝΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΩΣΤΡΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΥΦΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΗ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙς ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΟΔΟΠΟΙΙΕΣ. ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΗΓΗΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΕΙΧΕ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ 90 ΚΑΛΑ ΚΑΙ 10 ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο