Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ποιοι θα γίνουν αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας;

Ο Κωνσταντίνος Στούπας φέρεται να είναι ο νέος αντιδήμαρχος στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

          Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αλλαγές στα πρόσωπα των αντιδημάρχων που θα οριστούν για την δεύτερη διετία που θα οδηγήσει και στις εκλογές. Φήμες συζητούνται εδώ και ημέρες αλλά ο Δήμαρχος Νίκος Σολδάτος θα ανοίξει τα χαρτιά του στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του δήμου, όπου και θα ανακοινώσει τους νέους αντιδημάρχους. Οι αλλαγές στον Καλλικράτη και οι περικοπές στις αντιμισθίες δημιουργούν σίγουρα νέα δεδομένα στο Δήμο.
         Έχουμε και λέμε λοιπόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του katounanews μια αλλαγή θα έχουμε στους αντιδημάρχους του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και αυτή θα είναι η αντικατάσταση του Δημήτρη Τζαβαλά από τον Κωνσταντίνο Στούπα με αρμοδιότητες στη δημοτική ενότητα Μεδεώνος.
   Τα ερωτηματικά που παραμένουν όμως είναι;.......



       Πρώτον, το τι θα γίνει με τον Παναγιώτη Κομποτιάτη που περιμένει την μετάταξη  του σαν υπάλληλος του Δήμου στη Βόνιτσα, που αν γίνει αυτό τότε παύεται και από Δημοτικός Σύμβουλος και τη θέση του την παίρνει ο Κώστας Δρίβας από τη Βόνιτσα. 
        Δεύτερον, ποιοι θα είναι οι άμισθοι και ποιοι οι έμμισθοι αντιδήμαρχοι, εδώ να προσθέσουμε ο κανονικός μισθός του αντιδημάρχου είναι περίπου στα 1.000,00€.

       Από τους 4 που φαίνονται πως θα ανακοινωθούν εκτός απροόπτου θα είναι: Θύμιος Φερεντίνος, Γούδας Μιχάλης, Κομποτιάτης Παναγιώτης και Στούπας Κωνσταντίνος. 

       Ο μόνος που εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας είναι ο Μιχάλης Γούδας άρα αυτός θα πρέπει θα είναι ο ένας από τους έμμισθος του Δήμου με τον παραπάνω μισθό που ορίζει ο νόμος και μάλλον θα μειωθεί περισσότερο.
        Από τους τρεις υπόλοιπους καλούνται να επιλέξουν ποιόν μισθό θα παίρνουν, του Αντιδημάρχου η της υπηρεσίας που ανήκουν κανονικά, άσχετα όμως που και αυτοί θα παίρνουν το μισθό τους από το Δήμο και σίγουρα θα επιλέξουν αυτό που τους συμφέρει.  
       Με λίγα λόγια δυο οι έμμισθοι και οι δύο άμισθοι θα κανονιστεί να έχουν μισθό με τον έναν η τον άλλο τρόπο εκτός και βγει ο Γούδας στους άμισθους που τότε δεν θα πληρώνεται από πουθενά.

        Μερικοί περίμεναν κάποια έκπληξη από την πλευρά του Δημάρχου η οποία δεν ήρθε ακόμα.
        Τα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα από τον Δήμαρχο κύριο Νικόλαο Σολδάτο  στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

        Οι ειδικοί συνεργάτες μειώνονται σε δυο από 4 που είναι σήμερα και είναι στο χέρι του Δημάρχου ποιους θα κρατήσει μιας και ημερομηνία πέρασε και έπρεπε να είχε γίνει. 

Πηγή: http://katounanews.blogspot.gr/

15 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΣΤΟΥΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κωτσιος στουπας εχει βγαλει το δημοτικο με 5 εχει ψηφισει στο δευτερο γυρο αποστολακη και τωρα ας παει στον σολδατο να τον κανει αντιδημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Δήμαρχε.Αυτόν που οι δημότες του πρώην δήμου Μεδεώνος τον εξέλεξαν 9ο απο τους 11 στον δήμο τους εσυ τον βάζεις αντιδήμαρχο για να τους εκπροσωπήσει...Μάλλον κάτι ηξεραν αυτοί και τον κατέταξαν σε αυτή την σειρά γιατι πιο πέρα δεν τον ήξεραν γιάυτο και τον έσωσαν...Τώρα ομως που ο κοσμος θα μάθει κάλυτερα και αυτόν και εσένα δήμαρχε θα σας κατατάξουν εκεί που αξίζετε..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O K TZABALAS PAREDVSE SHMERA OPOTE ERXETAI APO DEYTERA O K STOYPAS KALH EPYTIXIA KAI SYGXARHTHRAIA STON K TZABALA GIA THN ARISTH DOYLEIA TOY OLO AYTO TO DIASTHMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. agaphto xiromero na vazeis ola ta sxolia kai oxi mono auta pou se voleuoun alliws kleisto..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ... ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΜΗΝΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΒΡΟ Η ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΡΙΤΟ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ, Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Υ.Σ. ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ. ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΑ ΚΔΑΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ω Ρ Α Ι Α........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.μεγαλο αδειασμα στο μητσο τζαβαλα η αντικατασταση του με ποιον. γιατι δεν αντικατασταθηκαν αλλοι αντιδημαρχοι απο την βονιτσα. αληθευει οτι παρακαλαγανε επι δεκα ημερες τον προεδρο του δημοτικου συμβουλιου να παραμεινει στην θεση του και αυτος αρνιονταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΙΑ .ΝΙΚΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αληθεύη οτι ο Κώτσιος Στούπας στο δεύτερο γύρο ψήφισε τον Καριόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι κριμα καποιος στενοχωρηθηκε που δεν βαλαν αυτον αντιδημαρχο και στελνει μυνηματα ολο κακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ?ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΔΥΟ ΣΩΣΤΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΧΕΣ,ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΠΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕΣ!ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. megalo mprabo sto kosta stoupa efage kokalakia sthn proigoumenh theiteia tora tha faei kai medoulia!!!suxarhthria dhmarxe kai mhn xexaseis na tou doseis odontogliofides kai koka kola na xonepsei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ!ΚΑΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ,ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Η' ΘΑ ΠΟΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΑΞΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο