Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Στο Δημοτικο Συμβούλιο το διδακτηριακό του Αστακού


          Υπογραφές συγκέντρωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων γυμνασίου Αστακού προκειμένου να συζητηθεί το κτιριακό πρόβλημα του σχολείου στο δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου. Στη σχετική επιστολή τους αναφέρουν τα εξής:

       "Με αφορμή την έναρξη των εργασιών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για τη νέα σαιζόν 2013-2014 υπό την Προεδρία σας, σας απευθύνουμε την παράκληση όπως συμπεριληφθεί ως θέμα ημερήσιας διάταξης της προσεχούς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η διευθέτηση των προβλημάτων του Γυμνασίου Αστακού.
       Σε αυτή την έκκληση οδηγηθήκαμε συνέπεια των πολλών και σοβαρών προβλημάτων τα οποία έχουν σωρευθεί στο κτήριο που στεγάζεται το Γυμνάσιο Αστακού......



      Προς ενημέρωσή σας αλλά και για να αξιολογήσετε και σεις την κατάσταση που επικρατεί στο Σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου σας αναφέρουμε συνοπτικά ότι χρήζει άμεσης αποκατάστασης η στέγη του Σχολείου, επιβάλλεται για λόγους προστασίας των μαθητών και των δασκάλων η συνεχής καθαριότητα των χώρων υγιεινής, απαιτείται η άμεση διευθέτηση της θέρμανσης των αιθουσών, ο ελαιοχρωματισμός του σχολικού συγκροτήματος και τέλος πρέπει να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του σχολείου. 
       Η επίλυση των αναφερόμενων προβλημάτων είναι ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει απρόσκοπτα το σχολείο μας, οποιαδήποτε καθυστέρηση θα είναι βλαπτική καθότι οι συνθήκες της διδασκαλίας των μαθημάτων θα είναι αρκετά δύσκολη έως αδύνατη η δε έλλειψη της στοιχειώδους υγιεινής εγκυμονεί κινδύνους πρόκλησης μολυσματικών ασθενειών.
       Πιστεύουμε ότι και σεις αντιλαμβάνεσθε ότι η κάλυψη των βασικών λειτουργικών αναγκών του Σχολείου είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του.

          Επειδή σεβόμαστε το θεσμό τον οποίο υπηρετείτε, αλλά ταυτόχρονα επειδή εκτιμούμε ότι ως νεοεκλεγέν πρόσωπο θα δείξετε τη δέουσα προσοχή και ευαισθησία στο ζήτημα αυτό και θα μεριμνήσετε για την επίλυση του, διαφορετικά η διατήρηση των υπαρχουσών συνθηκών θα αποτελεί ντροπή για τον Δήμο μας γι΄αυτό σας ζητούμε να αποδεχτείτε το αίτημά μας για εισαγωγή του θέματος μας στην ημερήσια διάταξη της προσεχούς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και με το κύρος της ιδιότητας που φέρετε να απευθύνετε προς τους Δημοτικούς Συμβούλους την παραίνεση για την αποδοχή των αιτημάτων μας"

Πηγή: Εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ»
http://www.aixmi-news.gr/

1 σχόλιο:

  1. Δεν σας ακούει κανείς. Ο Λουδοβίκος είναι εκτός απο κουφός και ψεύτης. Θα πάρετε υποσχέσεις θα.. θα .. κλπ και δεν θα γίνει τίποτα . Όσο για τον πρόεδρο μαριονέτα δεν το βάζει θέμα στο συμβούλιο αν δεν πάρει οκ απο το αφεντικό. Ο προυγούμενος πρόεδρος δεν τολμούσε τέτοια πράγματα που είχε και λίγο τσαγανό. Ετούτος που είναι μπαρτούμ, για "γρεμζμα" που λενε και στο χωριό μου νομίζει κανεις ότι θα τολμήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο