Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μήνυση από μητέρα στην κόρη της για κλοπή χρυσαφικών στο Θύριο Βόνιτσας


    Μήνυση κατέθεσε τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 01:00 το πρωί για κλοπή χρυσαφικών, 46χρονη αλλοδαπή μητέρα που κατοικεί μαζί με την οικογένειά της στο Θύριο Βόνιτσας. Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι πως η μήνυση κατατέθηκε κατά της 16χρονης κόρης της!

          Σύμφωνα με την καταγγελία της 46χρονης, χθες το πρωί η κόρη της αφαίρεσε από τσάντα που βρισκόταν σε ειδικό σημείο στο σπίτι, πέντε χρυσούς σταυρούς (ο ένας χωρίς αλυσίδα) ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή αλυσίδα χεριού.......



     Σύμφωνα με πληροφορίες του aerasnews.gr, η παθούσα άρχισε να υποψιάζεται την 16χρονη, έπειτα από μαρτυρία της μεγαλύτερης κόρης της.

Πηγή: http://www.aerasnews.gr/

4 σχόλια:

  1. πολυ καλα και επραξε !!!! να μου πεις θα πας το παιδι σου στο δικαστήριο ? βεβαίως , προκειμενου να το δείρω, που θα επρεπε, αλλα υπαρχει εμποδιο του νομου , το πας εκει που πρεπει . αν κανει τετοια πραγματα τετοιους καιρους που ζουμε , τι θα κανει αν ενηλικιωθεί ? τετοια προβληματα θελουν ριζικες λυσεις γιατι αν τα αφήνεις μετα ξεφυτρωνουν κατι μπουμπουκια , και στην συνέχεια τραβιουνται ολοι μαζι . τρεχουν και δεν φτανουν . κακος που κλεισανε τα παλια αναμορφωτήρια. και για οποιον ειναι αντιθετος μαζι μου ας παει μια μερα στα δικαστηρια να δει ποσοι ανήλικοι πηγαινουν για κλοπες και ναρκωτικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ντροπη να φωτογραφιζετε ετσιτην οικογενεια και το ανηλικο παιδι, δεν σας εχουν πει τιποτε για προσωπικα δεδομενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ;
    ΛΙΓΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΘΥΡΡΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο