Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Έκπληξη η επιλογή του Νίκου Σολδάτου για την θέση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας που θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου


    Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013, στις 13:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν οι Δημαιρεσίες στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.  Σε αυτή, αναμένεται να γίνει η εκλογή νέων μελών στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και των Μελών των δύο επιτροπών, Οικονομικής επιτροπής  και Ποιότητας Ζωής.......


   Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του amvrakikosnews υποψήφιος για Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας  από την παράταξη του Νίκου Σολδάτου θα είναι ο τριανταοχτάχρονος  Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Καταγής από την Πλαγιά . Ο κύριος Καταγής θεωρείται από τους επιτυχημένους Δημοτικούς Συμβούλους αφού παρενέβη και έλυσε πολλά από τα προβλήματα της περιοχής του.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του amvrakikosnews υπήρχε απροθυμία ,από τον κύριο Κουνέλη  Ιωάννη (Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου από το 1/1/2011 έως 31/12/2012 )να είναι πάλι υποψήφιος για την Προεδρία λόγο προσωπικών αναλυμένων υποχρεώσεων .
      Όσο αφορά τους Αντιδημάρχους δεν μπορεί να πει κάποιος κάτι ξεκάθαρο αφού γίνονται συνέχεια αλλαγές στις εγκυκλίους που έρχονται ανά 3 ημέρες.
      Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε τέσσερις Αντιδημάρχους και πάλι (παρά τις πιέσεις της ΤΡΟΙΚΑΣ για δύο Αντιδημάρχους σε Δήμους τύπου Ακτίου-Βόνιτσας). Απλά δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι θα είναι έμμισθοι και πόσοι εθελοντές (άμισθοι).    
     Σύμφωνα με πληροφορίες του amvrakikosnews  οι νέοι Αντιδήμαρχοι θα ανακοινωθούν (αν δεν υπάρχουν πάλι καθυστερήσεις του Νόμου για την  Τοπική Αυτοδιοίκηση  από το κράτος) στις 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ κατά την διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
       Για τους Αντιδημάρχους δεν υπήρχε έντονη ονοματολογία και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στην θέση του Αντιδημάρχου  παραμένει ο Κύριος Ευθύμιος Φερεντίνος ,ο κύριος Κομποτιάτης Παναγιώτης και πιθανών ο ποιό πετυχημένος Αντιδήμαρχος της Πρώτης διετίας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Κύριος Γούδας Μιχάλης.
     Ουσιαστικά μένει να δούμε (αν υπάρχει φυσικά για τέταρτο Αντιδήμαρχο ) ποιος θα είναι αυτός . Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι από την Κατούνα.
www.amvrakikosnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο