Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ακαρνανικός Φυτειών-Λουτρό: Άδικο το αποτέλεσμα για τον Ακαρνανικό το 0-4


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

      Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ο Ακαρνανικός Φυτειών, όμως η «θεά» μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα του αντιπάλου.
      Με την έναρξη του παιγνιδιού για την Β΄Κατηγορία ΕΠΣΝΑ, ο Αμβρακικός Λουτρού κατάφερε να προηγηθεί από ένα λάθος των αμυντικών του Ακαρνανικού. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο Ακαρνανικός δεν οπισθοχώρησε, αλλά αντίθετα πίεσε την ομάδα του Αμβρακικού. Σε μια ξαφνική αντεπίθεση το Λουτρό σκόραρε κάνοντας το 0-2....



      Ο Ακαρνανικός έχανε τεράστιες ευκαιρίες σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ειδικά με τους δυο επιθετικούς του Κώστα Καραπάνο και Δημήτρη Ρεντίφη. 
      Χαμένες ευκαιρίες είχε ο αρχηγός Γιάννης Καρακώστας από στημένες φάσεις αλλά και οι πλάγιοι επιθετικοί Γιώργος καπότης και Θωμάς Μαλιγιάννης, επίσης πολλή καλή εμφάνιση είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

      Το σκηνικό δεν άλλαξε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ακαρνανικό να πιέζει, να χάνονται πολλές ευκαιρίες, και ο Αμβρακικός να είναι η ομάδα που «έβαζε» τα γκολ.
       Άτυχος ο Ακαρνανικός Φυτειών, πίεσε την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου όμως η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα και σίγουρα από την εικόνα του αγώνα ο Ακαρνανικός δικαιούταν κάτι περισσότερο από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ.
       Ο Ακαρνανικός μέχρι το τέλος της σεζόν θα τα «δώσει όλα» γιατί σίγουρα σε κάθε αγώνα παρουσιάζει βελτίωση και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πίστη και αισιοδοξία για τις επόμενες αγωνιστικές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο