Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Στραβοπάτησε η Μεδεών Κατούνας και υπέστη εντός έδρας ήττα 0-2 από την Κανδήλα


Γράφει ο: Λεωνίδας Σεραφής

        Την ήττα στην έδρα της με 2-0 σκορ γνώρισε η Μεδεών Κατούνας από τον Α.Ο Κανδήλας σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι δεν θύμισαν καθόλου το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο των προηγούμενων αγωνιστικών.
      Οι Κατουνιώτες δημιούργησαν τη πρώτη ευκαιρία στην αναμέτρηση με τον Γουρούνα στο 13' να προσπαθεί με ψηλοκρεμαστό πλασέ να νικήσει τον Γιαννειό Α. ωστόσο η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. 
      Η Κανδήλα απάντησε στο 19' με ένα μακρινό σουτ του Γιαννειού το οποίο δεν βρήκε στόχο. Η επόμενη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 31' όταν οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν ένα φάουλ με τον Τζαβίδη ο οποίος βρήκε τον Μπρακάη ωστόσο η κεφαλιά που επιχείρησε ήταν πολύ αδύναμη για να νικήσει τον τερματοφύλακα του Α.Ο......



        Πέντε λεπτά αργότερα η Μεδεών απείλησε ξανά με σουτ του Τσιλιμαντού παρόλα αυτα η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννειού Α. 

      Στο δεύτερο μέρος και στο 51' η Κανδήλα άνοιξε το σκορ με τον Γιαννειό να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των παικτών της Κατούνας και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.     
          Αμέσως μετά ο Καλλιμάνης προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τον Σίμο επιχειρώντας ένα μακρινό σουτ, σχεδόν από την σέντρα ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 69' ο Α.Ο έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν και πάλι ο Καλλιμάνης σούταρε μέσα από την περιοχή αναγκάζοντας τον Σίμο να επέμβει σωτήρια. 
        Δύο λεπτά αργότερα η Μεδεών είχε δοκάρι σε κεφαλιά κεφαλιά του Μούχα ύστερα από φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Τατσέλος. 
        Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 77' μετά από σουτ του Γιαννειού. Στο 90' ο Θεοδώρου αποδείχθηκε μοιραίος για την Μεδεών καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει από θέση τετ α τετ τον τερματοφύλακα του Α.Ο ο οποίος επενέβει και απομάκρυνε τον κίνδυνο. 
       Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Καλλιμάνη να νικά τον Σίμο με ωραίο σουτ.

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων
Μεδεών: 1.Σίμος 2.Μούχας 3.Μαλακάσας 4.Γουρούνας (Μπερίκος) 5.Μαυρομμάτης Δ. 6.Σαμαντάς 7.Τζαβίδης 8.Νεοφώτιστος Σ. 9.Μπρακάη 10.Μπακαδήμας (Θεοδώρου) 11.Τσιλιμαντός (Τατσέλος)

Α.Ο Κανδήλας: 1.Γιαννειός Α. 2.Λυγκώνης 3.Φραγκογιάννης Δ. 4.Γιαννειός Θ. 5.Γυγκώνης 6.Βαρδής 7.Γρίβας 8.Καλλιμάνης 9.Παβέλης 10.Γιαννειός 11.Κεραμίδας (Τριάντης)

1 σχόλιο:

  1. SYNXARITIRIA STHN OMADA POU TA KATAFERE NA KERDISI MIA DYNATI OMADA STHN EDRATHS OPOS HNE H MEDEON KATOUNAS, XARI STHN POLY KALH APODOASI TON GIANNIGEON.SYNXARITIRIA KAI PALI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο