Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Με σκόρερ τον Τζαβίδη η Μεδεών νίκησε και στην Λεπενού 0-1


Γράφει ο: Λεωνίδας Σεραφής
Φωτο: Θανάσης Νίκου

       Με το δεξί μπήκε στη νέα χρονιά η Μεδεών Κατούνας η οποία επικράτησε με 1-0 σκορ τον Αρη Λεπενούς εκτός έδρας με τον Τζαβίδη να σκοράρει κατά ριπάς την φετινή σεζόν καθώς με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 12 συνολικά στο Πρωτάθλημα!
       Στο παιχνίδι τώρα, ο Αρης ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά καθώς δημιούργησε και έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Σε δύο περιπτώσεις ο Φλούδας Α. απείλησε την εστία του Σίμου.....


      Αρχικά στο 7' όταν επιχείρησε μια σέντρα σουτ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι χάρης την επέμβαση του τερματοφύλακα της Μεδεών και στην συνέχεια όταν πάλι ο ίδιος παίκτης σούταρε ξανά απο πλεονεκτική θέση με τον Σίμο να του λέει και πάλι όχι.

      Η Μεδεών αντέδρασε και απείλησε και αυτή στο 15' μετά από μια εξαιρετική κάθετη πάσα του Σαμαντά όπου έβγαλε τετ α τετ τον Τζαβίδη ωστόσο το πλάσε που επιχείρησε έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ράπτη. 
      Η επόμενη καλή στιγμή στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 39' με τους γηπεδούχους να χάνουν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Βαμβακάς Ν. βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σίμο παρόλα αυτά ο τερματοφύλακας της Κατούνας κράτησε το μηδέν. 
     Δύο λεπτά αργότερα ο Φλούδας Α. εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά βρίσκοντας τον Βαμβακά Ν. ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Σίμου.
       Στην επανάληψη η Μεδεών απείλησε πρώτη με τον Σαμαντά να πιάνει ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ωστόσο η κατάληξη δεν ήταν ιδανική. 
     Φτάσαμε στο 54' όταν ο Φλούδας Θ. έβγαλε μια σέντρα από τα αριστερά όπου βρήκε το κεφάλι του Βαμβακά Χ. παρόλα αυτά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη να νικήσει τον Σίμο. 
      Στο 61' η Μεδεών έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο αρχηγός της Ζωγάκης Γεώργιος με απευθείας κόκκινη κάρτα
     Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν αποτέλεσε εμπόδιο στους Κατουνιώτες να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν το ματς. Ποιός άλλος...; Στο 75' ο 'Τζάβι' μέσα από την περιοχή κρέμασε τον τερματοφύλακα του Αρη και έλυσε τον 'γόρδιο δεσμό'
    Η Τελευταία αξιοσημείωτη φάση άνηκε για τους φιλοξενούμενους όταν ο Γουρούνας έπιασε ένα γυριστό σουτ το οποίο έφυγε άουτ.

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων 

Άρης Λεπενούς: 1.Ράπτης 2.Πριόβολος 3.Μουρτζιάπης 4.Καλαντζής 5.Σαλτογιάννης (Πετανίτης) 6.Βλάχος (Καλλίμορφος) 7.Φλούδας Α. 8.Ψηλός 9.Φλούδας Α. 10.Βαμβακάς Ν. 11.Βαμβακάς Χ.

Μεδεών Κατούνας: 1.Σίμος  2.Μούχας 3.Μαλακάσας 4.Ζωγάκης Γ. 5.Μαυρομμάτης Δ. 6.Σαμαντάς 7.Τζαβίδης (Σεραφής) 8.Νεοφώτιστος 9.Μπρακάη 10.Μπακαδήμας (Τατσέλος) 11.Τσιλιμαντός (Γουρούνας). 





1 σχόλιο:

  1. Γεια σου ρε Κωστα Τζαβιδη.Δεν ξεχνιεται η τεχνη ρε φιλε συμμαθητη.Χαιρομαι για σενα.Ενας παλιος συμμαθητης σου απο Τρυφου.Επαιζα κι εγω οτα το 1995 ειχε βγει το Λυκειο μας 1ο στον Νομο.Να εισαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο