Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Mεσολόγγι: Εγκαινιάστηκε η «Ιματιοθήκη της Αγάπης» και η Δωροέκθεση 2012


       Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας γνωστοποιεί στον ιερό Κλήρο και τούς ευσεβείς Χριστιανούς ότι:
       Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2012 τα εγκαίνια της «Ιματιοθήκης της Αγάπης», από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά
      Η νέα αυτή προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ι. Π. Μεσολογγίου πραγματοποιείται με τη φροντίδα της Φιλανθρωπικής Ομάδας της Ι. Μητροπόλεως «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ». Σκοπό έχει να συγκεντρωθεί ρουχισμός για τις ανάγκες των απόρων αδελφών μας....



     Η  ανταπόκριση και η προσφορά των πιστών της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μέχρι αυτήν τη στιγμή είναι συγκινητική. 
    Η «Ιματιοθήκη της Αγάπης» λειτουργεί στο κτίριο των πρώην Ιατρείων του Ι.Κ.Α. (έναντι του «Δροσινείου» Οικοτροφείου), κάθε Τρίτη πρωί και Πέμπτη απόγευμα.
       Το ίδιο απόγευμα της 7ης Δεκεμβρίου τελέσθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας τα εγκαίνια της «Δωροέκθεσης 2012». Η Δωροέκθεση στεγάζεται στο χώρο της Σχολής Αγιογραφίας της Ι. Μητροπόλεως (στο ισόγειο του «Δροσινείου» Οικοτροφείου) και θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια όλων των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου  σε  ώρες  καταστημάτων.
         Θα είναι τιμή και ευλογία για όλους, να βοηθήσουμε αυτές τις δραστηριότητες, επειδή ο,τι θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς,  δίνοντας  κατ’ αυτόν τον τρόπο  χαρά σ’ εκείνους που έχουν ανάγκη, καθώς πλησιάζει η μεγάλη γιορτή της  Αγάπης,  τα  Χριστούγεννα. 

Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας της  Ιεράς  Μητροπόλεως






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο