Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Μάκης Βότσης: «Προβλήματα στην υδροδότηση…»


     Για πλημμέλειες, από πλευράς δημοτικής αρχής, στο θέμα της ύδρευσης του δήμου Ξηρομέρου, μιλάει ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Γεράσιμος (Μάκης) Βότσης.

       Πρωτεύον ζήτημα για την ασφάλεια των κατοίκων είναι η περίφραξη των δεξαμενών και των αντλιοστασίων ύδρευσης που σήμερα βρίσκονται στο έλεος του οποιουδήποτε αποφασίσει να κάνει μια δολιοφθορά σε βάρος των πολιτών.
       Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βότσης μιλώντας στο AIXMH Radio, με την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση στο νερό που πίνουν οι πολίτες και να κάνει οποιουδήποτε είδους δολιοφθορά θελήσει.....



        Επίσης εξέφρασε και τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο γίνεται η σωστή χλωρίωση στο νερό και κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα των αναλύσεων που γίνονται από την ιδιωτική εταιρία στην οποία η δημοτική αρχή έχει αναθέσει το έργο αυτό. 
        Τα τελευταία επίσημα αποτελέσματα που τέθηκαν υπόψη του κ. Βότση δείχνουν ότι το νερό είναι ακατάλληλο προς πόση σε κάποιες από τις Τοπικές Κοινότητες. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει θέσει το θέμα κατ’ επανάληψη στη δημοτική αρχή, όμως δεν έχει υπάρξει καμιά εξέλιξη προς τη θετική κατεύθυνση.


Πηγή: Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ 
http://www.aixmi-news.gr/

1 σχόλιο:

  1. Μάκη φίλε αγαπητέ. Το θέμα του πόσιμου νερού είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Βέβαια χωρίς να έχουμε την οικονομική επιφάνεια του Δημάρχου το θέμα αυτό το λύσαμε αναγκαστικά μόνοι μας για να μην πεθάνουμε τις οικογένειές μας Α γ ο ρ ά ζ ο υ μ ε το νερό. Τόσο ξεφτίλες είναι. Μην ξεχνάς πως οι έσχατοι είναι μονίμως πρώτοι και οι άσχετοι και ανίκανοι μονίμα στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο