Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κινδυνεύουν να κλείσουν τα γραφεία της Ν.Δ. στον Αστακό λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων


          Με λουκέτο κινδυνεύουν τα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αστακού  της Νέας Δημοκρατίας λόγω οικονομικής στενότητας. 
    Το οικονομικά προβλήματα της Τ. Ο. Αστακού  της Ν.Δ. αυξήθηκαν τελευταία, καθώς ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Πυθαγόρας Σαμαράς, ο οποίος τα δύο (2) τελευταία έτη κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος του ενοικίου, για προσωπικούς του λόγους αποφάσισε να σταματήσει την οικονομική του στήριξη.
Αναλυτικά:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       Μετά  από  πολλά χρόνια λειτουργίας των Γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αστακού  της Νέας Δημοκρατίας, αυτά κινδυνεύουν να κλείσουν. 
  Αιτία, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Επιτροπή  αφού μέχρι σήμερα τα έξοδα που ανέρχονται σε  διακόσια (200) ευρώ τον μήνα πλέον δεν μπορούν να εξευρεθούν, από την στιγμή  μάλιστα που σημαντικό μέρος  αυτών (150 €υρώ) τα δύο (2) τελευταία έτη καλυπτόταν από το σημερινό Δήμαρχο Ξηρομέρου, ο οποίος για προσωπικούς του λόγους αποφάσισε να σταματήσει την οικονομική του στήριξη.....



        Η σημερινή Δημοτική Επιτροπή   με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της κάνοντας σημαντική προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο οικονομικό πρόβλημα  δεν βρήκαν την πρέπουσα ανταπόκριση.
Κατόπιν τούτων σας καλούμε όπως στηρίξετε την προσπάθεια.

Εκ της Δημοτικής Επιτροπής  

2 σχόλια:

  1. για ποιο λόγο υπάρχουν ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πανε αυτα !!! ανήκουν στο παρελθον . τα απομεινάρια , απο μια εποχή υποσχεσεων και μονο , για να θυμόμαστε ποσο κορόιδα πιαστήκαμε . μπορει να γινουν γερμανικα υποκαταστηματα τωρα .... ποιος ξερει ... ζητω η ελλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο