Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ανδρέας Μαγγίνας νέος Αντιδήμαρχος στο Δήμο Ξηρομέρου


     Ορίστηκε νέος Αντιδήμαρχος ο Ανδρέας Μαγγίνας στη θέση του παραιτηθέντος Φώτη Λιβάνη

        Ορίστηκε στις 10/12/2012, με απόφαση του Δημάρχου Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά ο νέος Αντιδήμαρχος στη θέση του πρόσφατα παραιτηθέντος Φώτη Λιβάνη. 
      Ο νέος Αντιδήμαρχος έχει τις ίδιες αρμοδιότητες και καθήκοντα που είχε και ο προκάτοχος του, δηλαδή Αντιδήμαρχος, Αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.
       Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του και σιδεροκέφαλος.

Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/

5 σχόλια:

  1. ΚΑΚΩΣ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ.
    ΑΛΛΑ...ΓΑΛΟΥΝΗΣ + ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΠΟΤΕ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτοπόρος η Δημοτική Αρχή για μια ακόμα φορά! Ανέλαβε ένας νεοδημοκράτης, στη θέση παραιτηθέντα Αντιδημάρχου προερχόμενο από το ΚΚΕ!
    Θα προτιμούσαμε θεωρώ όλοι, να ήταν βέβαια πρωτοπόρος ο Δήμος μας σε άλλον ουσιαστικό τομέα, Την ανάπτυξη!
    Σήμερα, μέσα σ' αυτή τη φρικτή οικονομική κρίση, χρειαζόμαστε επενδυτές στο τόπο μας. Εκείνα τα ξενοδοχεία που ακούσαμε προεκλογικά, τι γίνανε? Δήμαρχε, πετάξανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΑΟΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 13/12 9,12μμ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντρέα προχώρα σε θέλει όλη η χώρα, άντε και Δήμαρχος τώρα αν και οι ίδιοι που σε έβαλαν στην θέση αυτή θα σε φάνε αν δεν κάνεις αυτά που θα σου λένε. Ο Δήμος παει για φαλιμέντο και γι' αυτό φεύγουν κάποιοι απο τις θέσεις ευθύνης, πρόσεχε γιατί πανε να σου φορτώσουν όλα τα λάθη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μραβω κ. πυθαγορα για την επιλογη του νεου αντιδημαρχου.Ο λαος λέϊ! ΤΟ ειχαμε μερια και το καναμε φωρτομα! Δυο αντιδημαρχοι αστακιωτες; Βεβαια η αντιδημαρχος ξεχασα οτι ειναι κρητικια. ΔΕΝ λαμβανης ταμηνηματα της υπολυπης ομαδασου.Βεβαια ποτε δεν τους λογαρισες και εσυ και η Αντιδημαρχοσου .Οπου νανε ομως φθανη η ωρα της κρησης και τοτε θα δουμε ποσα Απιδια πιανη οσακοσου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο