Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τραυματίας από πυροβολισμό στην Κανδήλα Ξηρομέρου


           Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή εντατικές έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή της Αλυζίας για τον εντοπισμό αλλοδαπού ατόμου Αλβανικής  καταγωγής,  που φέρεται να πυροβόλησε στο στήθος και να τραυμάτισε σοβαρά κάτοικο του χωριού Κανδήλα Ξηρομέρου.
      Το συμβάν έγινε σε στάνη, καθώς λέγεται πως τα δυο άτομα είχαν μεταξύ τους διαφορές......



     Ο Ξηρομερίτης τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση  το νοσοκομείο της Πρέβεζας, ενώ αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μύτικα.

Πηγή: http://agriniopress.gr

4 σχόλια:

  1. Αν δεν τον βρουν τον αυτοί θα τον βρούμε εμεις τον μπασταρδαλβανο πρώτα....και θα είναι πολύ χειρότερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξύλο μέχρι να πεθάνει αδέρφια..Μένω στην Αθήνα τα τελευταία 9 χρόνια κατέβενω συνέχεια χωριό εγώ μάθει τα τελευταία νέα που γίνονται στο Ξηρόμερο για κλοπές κ.τ.λ.μην την αφήσετε να ξεφύγει την καταστάσει πάρτε στα χέρια σας τον νόμο γιατί αν περιμένουμε από τον νόμο καήκαμε αυτή να πεινούν μπίρες στις ψησταριές ξέρουν..Έχουμε μάθει να κοιμόμαστε με ξεκλείδωτές πόρτες κ ανοιχτά πατζουρια να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το αλλάξει αυτό.κόψτε τα πολλά πολλά με τους Αλβανούς το συμφέρων τους κοίτανε όταν μπορέσουν θα σου την κάνουν άγρια ειναι πολύ πονηρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. idame kai tous elines pou klevane den tous ekanan tipota tous afisane ekso......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω πεσει και εγω θυμα κλοπησ απο αλβανουσ δεν μπηκα καν στο κοπο να το καταγκυλω γιατι το τμημα τησ κατουνασ ειναι ανοιπαρκτο δεν ελενχουν κανενα αλβανο ασ κανουν ενα ντου στα σπιτια που μενουν και οτι βρουν να ζητανε απο που το πηραν και την αποδειξη αγορασ αλλα δεν το κανουν φοβουνται μονο μπυρονια καικοψυδια ξερουν και αυτα αμακα το ψαρι βρομαει απο το κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο